Jamie Foxx ve Robert De Niro yeni bir aksiyon filminde beraber çalışıyor

Emir Özkayalar 20.05.2022 - 01:55
Son zamanlarda yeni film projeleriyle aktif bir rol oynayan Jamie Foxx, bu kez usta oyunca Robert De Niro ile birlikte yeni bir aksiyon filminde yer alacak.

En son rekor üzerine rekor kıran Spider-Man: No Way Home filminde Electro rolüyle karşımıza çıkan Jamie Foxx, filmden sonra Day Shift ve They Cloned Tyrone başta olmak üzere birçok film projesinde ismi geçen bir oyuncu olmaya başladı. En son ise Tin Soldier isminde bir aksiyon filminde Robert De Niro ile birlikte rol alacağı duyuruldu.

Usta oyuncu Robert De Niro’ya gelecek olursak, uzun süredir birlikte çalıştığı ve arkadaşı olan Martin Scorsese’un merakla beklenen Killers of the Flower Moon filminde Leonardo DiCaprio ile rol alacak. Bundan önce Joker filminde Murray Franklin rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdiyse usta oyuncunun ismi Tin Soldier isminde bir aksiyon filminde geçmekte.

Tin Soldier çekimleri haftaya başlıyor

Deadline’ın yayınladığı bir habere göre Foxx ve De Niro, aralarında John Leguizamo ve Scott Eastwood’un da yer aldığı bir oyuncu kadrosunun parçası olarak Tin Soldier filminde rol almak üzere seçildi. Filmin yönetmen koltuğunda Brad Furman oturuyor. Senaryosu ise yönetmenin sık sık birlikte çalıştığı isim olan Jess Fuerst tarafından kaleme alınıyor. Filmin çekimleri gelecek hafta Yunanistan’da başlıyor.

Jamie Foxx ve Robert De Niro yeni bir aksiyon filminde beraber çalışıyor

Tin Soldier’ın konusuna gelecek olursak, koruma vaadiyle kendisine bağlı olan yüzlerce gaziye vaaz veren The Bokushi (Foxx) etrafında dönüyor. Kendisinin girilmesi zor olan kalesine birkaç başarısız girişimin ardından, askeri ajan Emmanuel Ashburn (De Niro), bir zamanlar Bokushi’nin öğrencisi olan ve eski bir özel kuvvetler varlığı olan Nash Cavanaugh’u işe alır. Nash, hayatının aşkı da dahil olmak üzere her şeyini ondan alan adamdan intikam almak için gizemli lider hakkında içeriden edindiği bilgileri kullanmayı kabul eder.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jamie Foxx ve Robert De Niro yeni bir aksiyon filminde beraber çalışıyor
İlginizi Çekebilir