Jamie Foxx'un canlandırdığı Electro, MCU'ya katılıyor

Ersin Kılıç 2.10.2020 - 15:07
Amazing Spider-Man 2 filminde Electro karakterini canlandıran ünlü oyuncu Jamie Foxx'un yeni Spider-Man filminde yer alacağı rapor edildi.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Jamie Foxx tarafından canlandırılan Electro karakterinin Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağı rapor edildi. Bu haber ile birlikte MCU için paralel evrenler teorileri artarken aynı zamanda Spider-Verse olayına girilebileceğinin de sinyalleri verilmiş oldu.

Electro karakteri yeni Spider-Man filminde yer alacak

The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre Jamie Foxx'un MCU'ya katılıyor. Canlandırmış olduğu Elctro karakteri hatırlayacağınız gibi Sony tarafından yapılan Amazing Spider-Man 2 filminde yer alıyordu. Andy Garfield'ın Peter Parker rolünü üstlendiği film 2014 yılında vizyona girmiş ve 709 milyon dolar hasılat elde etmişti. Jamie Foxx'un aynı rol ile yeni Spider-Man filminde yer alacak olması ise Spider-Verse ihtimalini kuvvetlendirdiği gibi Tom Holland dışında başka Spider-Man'lerin de filmde gözükebileceğini işaret ediyor olabilir. 

Tabi diğer taraftan yine Marvel evreninde de kendisinin Electro olarak yeni baştan hikayeye dahil olma olasılığı da bulunuyor. Hatırlarsanız 2000'li yıllara damgasını vuran Spider-Man üçlemesinde J. Jonah Jameson karakterini canlandıran j.K. Simmons, Spider-Man: Far From Home filminde de karşımıza çıkmıştı. Yani Sony ve Marvel filmlerini farklı evrenlerde düşünebiliriz. Bu da aynı isimlerin aynı karakterleri canlandırabileceği ihtimalini de ortaya çıkarmış oluyor. Tabi bir Crossover görüp görmeyeceğimiz Marvel'ın yapacağı açıklamalar ile belli olacak.

Jamie Foxx'un canlandırdığı Electro, MCU'ya katılıyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2020 20:49
Çorba oldu valla çorba oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jamie Foxx'un canlandırdığı Electro, MCU'ya katılıyor
İlginizi Çekebilir