Jason Momoa'nın da Dune filminin kadrosuna katıldığı açıklandı

Ersin Kılıç 15.02.2019 - 11:40
Filme olan beklentiler yükseliyor

Son dönemde DC filmlerinde boy göstermesi ile gündemde olan Jason Momoa'nın da Dune filminin kadrosuna katıldığı açıklandı. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Khal Drogo ve daha sonra Aquaman karakteri ile yıldızı parlayan Jason Momoa, kadrosu ile dikkat çeken Dune filminde de boy gösterecek. 

Jason Momoa, Dune filminin kadrosuna katıldı

Holywood Reporter sitesinin haberine göre filmin kadrosuna katılan Jason Momoa, Dune filminde Duncan Idaho karakterine hayat verecek. Daha önce Richard Jordan tarafından canlandırılan bu karakter, Dune hayranlarının da favori karakterlerinden biri olarak biliniyor. 

Sicario ve Arrival dışında Blade Runner 2049 filminin de yönetmenliğini yapan Denis Villeneuve tarafından yönetilecek olan yeni Dune filmi zengin kadrosuyla da dikkat çekiyor. Kadroya yeni katılan Jason Momoa dışında filmde Javier Bardem, Oscar Isaac,  John Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Zendaya ve Rebecca Ferguson gibi önemli oyuncular da yer alıyor. Oyuncu duyuruları devam eden Dune filminin gösterim tarihi ise henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2019 13:17
burak yılmaz değil mi o :DD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jason Momoa'nın Dune filminin kadrosuna katıldığı açıklandı
İlginizi Çekebilir