Jason Schreier: Star Wars KOTOR Remake yapım aşamasında

Ersin Kılıç 21.04.2021 - 13:42
Star Wars oyunlarının en sevilen örneklerinden biri olan Star Wars KOTOR Remake projesinin yapım aşamasında olduğu bir kez daha rapor edildi.

Star Wars Kotor Remake projesinin yapım aşamasında olduğu bir kez daha rapor edildi. Star Wars: Knight of the Old Republic Remake projesi için son olarak Ocak ayı içerisinde dedikodular ortaya çıkmış ve gelen haberlere göre Lucasfilm Games'in oyunun remake projesi için düğmeye bastığı belirtilmişti. Üstelik bu yeni projenin farklı platformlara geleceği de rapor edilmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise oyun sektörünün bilinen isimlerinden biri olan Jason Schreier, Star Wars KOTOR Remake projesinin yapım aşamasında olduğunu yineledi.

Star Wars KotoR Remake projesi geliştiriliyor

Jason Schreier: Star Wars KOTOR Remake yapım aşamasında

Kan, ter ve Pikseller kitab ile ülkemizde de büyük bir ilgi gören Bloomberg yazarlarından Jason Schreier, dün MinnMaxShow isimli bir Youtube kanalına konuk oldu. Bu programda yeni kitabıyla ilgili açıklamalar yapan ve gündemi değerlendiren Schreier, Star Wars KOTOR Remake projesinin yapım aşamasında olduğunu iddia etti. Schreier ayrıca oyunun arkasında daha önce farklı Remastered projelerinde de yer alan Aspyr stüdyosunun olduğunu belirtmiş.

Aspyr stüdyosunun şu anda Star Wars: Kotor Remake projesi üzerinde çalıştığı ve bu projenin sadece ilk oyunu kapsayacağı da gelen bilgiler arasında. Muhtemelen beğenilmesi ve beklenen satış rakamına ulaşması durumunda Star Wars: Knights of the Old Republic II - Sith Lords oyununun Remake versiyonuna kavuşma ihtimalimiz de bulunuyor diyebiliriz.

Tabi bu dedikoduların ortaya çıkmasının en önemli sebebi Star Wars haklarının EA ve Bioware ile alakasının kesilmesi. Yani Remake projesinin Bioware tarafından değil, farklı bir firma tarafından ele alınacağı zaten biliniyordu. 

Star Wars haklarının Lucasfilm Games'e geçmesi ile birlikte farklı SW oyunlarının duyurusuna da tanıklık etmiştik. Bildiğiniz gibi şimdiye kadar Ubisoft Massive ekibi ile açık dünya bir Star Wars oyunu duyurusu yapılmıştı. Diğer taraftan EA Games'in de Star Wars Jedi Fallen Order projesinin devamı üzerinde çalıştığını biliyoruz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 23:26
Yalnız bu remaster değil bazı arkadaşlar yanlış anlamış.Remake yani baştan yapıcaklar aynı hikayeyi yanlış anlamadıysam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 22.04.2021 19:29
Benim gibi hiç oynamamış kişiler için iyi haber.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 18:34
Cidden süper haber eski oyunları bitirememiştim bunu kesin oynarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 14:25
Oh yeaaaah! Hell yeaaaaah! His baaaaack! Darth Revan is heeeeeeere!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2021 14:43
şimdi yeni trend bu herhalde eski oyunları cilalayıp remake diye piyasaya sürmek. paranın kölesi olmuşlar yaratıcılık bitmiş nerdeyse.
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2021 23:35
Covid döneminde ne bekliyorsunuz ? Adam garanti para olarak bakıyor mecburen. Cyberpunk fiyaskosundan sonra eşeğini sağlam kazığa bağlıyor firmalar haklı olarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jason Schreier: Star Wars KOTOR Remake yapım aşamasında
İlginizi Çekebilir