JAY - Z, 17 Eylül'de reFRESH The Venue'de

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
JAY - Z, 17 Eylül'de reFRESH The Venue'de
JAY - Z şarkılarını kağıt, kalem kullanmadan yazması ve doğaçlama şarkı söylemesi nedeniyle Amerika'nın en kıskanılan şarkıcısı olarak tanımlanıyor.

17 Eylül'de hayranlarıyla buluşacak olan JAY - Z aynı zamanda HP'nin "Bilgisayarın Hayatındır." temalı yeni reklâm kampanyasının yıldızlarından biri.

Şarkı sözlerinde metaforlar kullanan, şarkılarını akıldan besteleyen, albümünü iki günde besteleyen üstelik Grammy ödülünü beş kez kazanmış dâhi bir şarkıcı düşünün. Albüm satışları ile Amerikan müzik dünyasının tüm yapımcılarını ve şarkıcılarını peşinden koşturan, sevgilisi Beyonce ile birlikte söylediği De Javu isimli şarkı ile tüm müzik listelerini altüst eden JAY - Z Türk hayranlarıyla buluşmak üzere 17 Eylül'de İstanbul'a, Refresh The Venue'ye geliyor...

JAY - Z tüm dünyada 2,500,000 satan "The Blueprint" albümünü iki günde yazdığını söylüyor. Tüm otoriteler JAY - Z'nin rap müziğinde ender olarak rastlanan bir şekilde şöhretinin doruklarında olduğunu söylüyor ve onu hip-hop aleminin dâhi çocuğu olarak kabul ediyor.

Brooklyn'de doğan JAY - Z'nin öyküsü aslında tipik bir fakirlikten zenginliğe giden başarı hikayesi. Sergilediği başarılı performansı ve bestelediği şarkılar ile yeni jenerasyonun adından saygı ile söz edip beğenerek dinlediği JAY - Z elbette Türk hayranlarını unutmadı. JAY - Z uluslararası konser turnesinin Türkiye ayağında HP Ana sponsorluğunda 17 Eylül 2006 Pazar günü reFRESH The Venue'de.

Medya sponsorluğunu Radyo N101'in üstlendiği JAY - Z konserinin bilet fiyatları ise, öğrenci 33.5 YTL, normal 44.5 YTL, sahne önü 88 YTL olarak Biletix'ten satışa sunuldu. Etkinliğin kapı açılış saati 18.00.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
JAY - Z, 17 Eylül'de reFRESH The Venue'de
İlginizi Çekebilir