Jennifer Tilly ve Devon Sawa, Chucky dizisinin kadrosunda

Özgür Deveci 9.03.2021 - 23:44
Oyuncak bebek Chucky’nin maceralarını konu alacak dizinin oyuncu kadrosuna Jennifer Tilly ve Devon Sawa dahil oldu.

İkonik tüyler ürpertici kızıl saçlı Chucky'nin sarışın gelini Jennifer Tilly, Child's Play film serisinin ana karakterine dayanan rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Jennifer Tilly'ye oyuncu kadrosunda Zackary Arthur, Teo Briones, Alvia Alyn, Björgvin Arnarson ve bir konuk yıldızı oynaması planlanan Devon Sawa eşlik edecek.

Kaynaklara göre, dizi aslında bir yeniden yapım değil. 1988 yılındaki orijinal filmin ve korku senaristi Don Mancini tarafından senaryosu kaleme alınan altı devam filminin devamı niteliğinde tasarlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Child's Play filmlerinin son üçünü yöneten Don Mancini oturuyor. Mancini, ilk bölümün yönetmenliğinin yanı sıra dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Jennifer Tilly ve Devon Sawa, Chucky dizisinin kadrosunda

Jennifer Tilly ve Devon Sawa, Chucky dizisinin kadrosunda

Chucky'nin televizyon uyarlaması, Amerika'nın bir kasabasındaki banliyöde eski bir Chucky bebeğinin ortaya çıkmasının ardından yaşanan olayları konu alacak. Bir dizi korkunç cinayet, bazı sırları ortaya çıkarmaya başladığında kasaba kaosa doğru sürükleniyor. Tilly, Chucky'nin gelini ve ikizleri Glen ve Glenda'nın annesi olarak Tiffany rolünü yeniden canlandıracak. Arthur, Chucky için kolay bir hedef olan Jake Webber olarak belirlendi. Briones, Jake'in Amerikalı kuzeni Junior Webber, Arnarson, gerçek bir suç bağımlısı Devon Lopez ve Lind, Junior'ın kız arkadaşı Lexy Taylor olarak rol alacak. Sawa’nın rolüyle ilgili detaylar ise, şu an için gizli tutuluyor.

İlk Child’s Play filminin yapımcılığını üstlenen David Kirschner, Nick Antosca ile birlikte yönetici yapımcılığını üstlenecek. Antosca'nın Eat the Cat adı altında yapımcı olarak yer alacağı dizide Harley Peyton, yönetici yapımcılık yapacak. Universal Content Productions (UCP), stüdyo olarak hizmet verecek. Syfy, ilk olarak 2019'da filmlerin televizyon haklarını satın aldıklarını açıkladı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 16:45
Eyvah. Syfy da yayınlanıcaksa tek sezonda fişi çekilir bu dizinin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jennifer Tilly ve Devon Sawa, Chucky dizisinin kadrosunda
İlginizi Çekebilir