Jet Set Radio HD'nin fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Furkan İlbay 13.08.2012 - 09:57
SEGA, sessizliğini bozdu
SEGA sonunda, Jet Set Radio HD'nin çıkış tarihini ve etiket fiyatını açıklığa kavuşturdu.

Dreamcast klasiği oyun, ilk olarak PlayStation Plus üyelerine özel olarak, PlayStation 3 üzerinden 11 Eylül tarihinde indirilebilir halde olacak. PS+ üyeliğine sahip olmayan kullanıcılar ise bunun için 7 gün sonrasını yani 18 Eylül'ü bekleyecek. Oyunun fiyatı ise yaklaşık 10 dolar olacak. PS Vita sahipleri ise oyuna 16 Ekim tarihinde sahip olabilecekler. Fiyatsa yine 10 dolar olacak.

Jet Set Radio HD'nin fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
Microsoft kanadında ise, oyun Xbox Live Arcade üzerinden 19 Eylül'de satışa sunulacak. XBLA'daki fiyatı ise 800 Microsoft puanı, yani yaklaşık olarak yine 10 dolara tekabül edecek. Geçtiğimiz ay, SEGA Jet Set Radio HD'nin iOS ve Android tabanlı cihazlara çıkacağını onaylasa da şuana kadar herhangi bir duyuru yapılmış değil. Sadece oyunların bu platformlara da çıkacağı biliniyor.
 
Bilmeyenler için Jet Set Radio'nun ilk versiyonu bundan 12 yıl önce, yani 2000 yılında Dreamcast stüdyoları aracılığı ile çıkmıştı. Ve çıktığı andan itibaren birçok ciddi takipçi elde etmişti. Oyunların remakelerinin çok moda olduğu bu günlerde sizce Jet Set Radio HD'nin şansı ne olacak?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jet Set Radio HD'nin fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir