JETT: The Far Shore, 2021'e ertelendi

Özgür Deveci 19.09.2020 - 00:55
Superbrothers ve Pine Scented tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan açık dünya macera oyunu JETT: The Far Shore, 2021'e ertelendi.

Sword & Sworcery'nin yaratıcısı Superbrothers, Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde yeni oyunu JETT: The Far Shore'u duyurmuştu. Geliştirici ve yayıncı Superbrothers ve Pine Scented Software, noel döneminde çıkması beklenen açık dünya macera oyununu 2021'e erteledi. Geliştirici ekip konuyla ilgili "JETT'in uçuşa geçmesi ve yıldızlararası yolculuğu iyi durumda tamamlaması için takım olarak daha fazla zamana ihtiyacımız olacak." ifadelerinde bulundu.


JETT: The Far Shore, 2021'e ertelendi

Sinematik aksiyon macera oyunu JETT: The Far Shore, 2021'e ertelendi

JETT: The Far Shore, bir sinematik aksiyon macerasında unutulmaya yüz tutmuş insanlara gelecek yaratmak için seni yıldızlararası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei olarak efsanevi okyanus gezegeninde ilk sen konuşlan, JETT'in başına geç ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfederken dalgaların üzerinde sek, el değmemiş kıyılarda haykır ve fantastik ormanlarda yolunu bul. Karmakarışık, sistemik açık dünyaya uyum sağla ve cesaret, merak, pişmanlık içeren bu duygusal hikâyede yer alan samimi topluluğun farklı yönlerine hoşgörüyle yaklaş.

Oyunun konusu

Jett: The Far Shore adlı bu sinematik aksiyon-macera oyunu, unutulmanın pençesine düşmüş bir halka gelecek çizmeniz için sizi yıldızlararası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei ile efsanevi bir okyanus gezegenine açılan ilk kişi siz olun.

Bir ‘jetin’ dümenine geçin ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfedin. Dalgaların üzerinden geçerek süzülün, el değmemiş sahillerde haykırın ve adeta bambaşka bir dünyaya ait ormanları oyup geçin. Karmaşık, sistemik bir açık dünyaya uyum sağlayın ve cesaret, şaşkınlık ve pişmanlık dolu bu hikâyede samimi bir kadroyla birlikte güçlüklere karşı direnin.

Muazzam anıları, telaşsız keşfetmeyi, yer yer gerilim dolu aksiyonu, samimi dostluk dolu anları ve varoluşsal korkunun yardımını kapsayan beş büyüleyici eylemle sunulmuş, keşif niteliğindeki tek oyunculu bir maceraya atılın.

JETT: The Far Shore, önümüzdeki sene içerisinde PlayStation 4, PlayStation 5 ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
JETT: The Far Shore, 2021'e ertelendi
İlginizi Çekebilir