Jim Carrey: 'Herkes kendi Truman Show dünyasına sahip'

Ersin Kılıç 3.02.2020 - 00:13
Jim Carrey Maske'den sonra Truman Show hakkında konuştu

Gelmiş geçmiş en başarılı komedi aktörlerinden biri olan Jim Carrey, bu sefer de Truman Show'un devamı hakkında konuştu ve filmle ilgili neler düşündüğünü dile getirdi. Ünlü oyuncu hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Maske'nin devam filminde yer almak için tek bir şartı olduğunu söylemiş ve " Bu tarz bir işi sadece yapmak için yapmak istemiyorum. Ama çılgın, vizyoner sahibi bir film yapımcısı olsaydı eminim yapardım." ifadesinde bulunmuştu. Carrey bu sefer de en sevilen filmlerinden biri olan Truman Show'un devamı hakkında konuştu.

Jim Carrey: "Herkes kendi Truman Show dünyasına sahip"

"Bence Truman Show makro düzeyde olan bir hikayeydi ama şu anda aynı durum mikro düzeyde olan bir şey. Şu anda herkesin bir abonelik kanalı var. Yani herkes kendi Truman Show'una sahip. diyen Carrey sözlerine şu şekilde devam etti. "Orada olması gereken birşey var. Truman'a duvarın dışına çıktığında ne olduğunu sık sık merak ediyorum. Aslında temelde orada, duvarın dışında da yalnız kalacağını fark etmem biraz zamanımı aldı, çünkü herkes artık içine dönük yaşıyor."

Truman Show sadece Jim Carrey'nin değil, sinema dünyasının da en farklı yapımlarından birisi. hem geçmişi hem de günümüz dünyasını çok güzel bir şekilde özetleyen bir kurgusu olduğunu ve zamanın ötesinde olan yapımlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Jim Carrey'de bunun bilinci ile hem devam filmi hakkında konuşmuş hem de günümüz dünyasında, yayıncılığında yaşananlar için lafı gediğine oturtmuş diyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 08:31
Maske devamını 15 senedir bekliyorum
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 14:35
Jim Carrey yasadiklari sebebiyle epey degismis kendini ve yasami sorgular bir durumda son videolarini izlediysen eger bu tip filmler yapmasinin mumkun oldugunu sanmiyorum. Yapsa bile o bildik enerjisi ile olmayacak ve yavan birseyler sunacaktır izleyicisine. Bence kendi moduna ozgu biseyler yapmali.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jim Carrey: 'Herkes kendi Truman Show dünyasına sahip'
İlginizi Çekebilir