John Krasinski, Fantastik Four filminde Reed Richards olmak istiyor

Ersin Kılıç 10.03.2020 - 11:52
Sessiz Bir Yer 2 filmi ile bir kez daha gündemde olan ünlü oyuncu John Krasinski, Fantastik Dörtlü filminde yer almaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine açıklama yapan ünlü oyuncu John Krasinski, Fantastic Four (Fantastik Dörtlü) filminde Reed Richards'ı canlandırmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirmiş. Ünlü oyuncuya bu sorunun yöneltilmesindeki en büyük sebep ise Marvel Sinematik Evreni izleyicilerinin kendisini bu role oldukça yakıştırmasından kaynaklanıyor.

John Krasinski, Fantastik Four filminde Reed Richards olmak istiyor

John Krasinski, daha önce irili ufaklı birçok rolde yer alsa da The Office dizisinde canlandırdığı Jim Halpert karakteri ile yıldızı parlamıştı. Sonrasında rol aldığı Sessiz Bir Yer ve Jack Ryan gibi yapımlarla kariyerinin en parlak dönemini geçiren ünlü oyuncu, tıpkı ilk filmde olduğu gibi Sessiz Bir Yer 2 filminin de yönetmenliğini yaptı. İşte 2. filmin tanıtımlarında kendisine Fantastik Dörtlü ile ilgili sorular yöneltilen oyuncu, bu projede yer almak istediğini belirtmiş.

Comicbook sitesi ile bir söyleşi yapan Krasinski, "Bunu gerçekten yapmak isterim" açıklamasından sonra şu sözleri sarf etmiş; "Sanırım Marvel dünyasının bir parçası olmak her halükarda inanılmaz olurdu. Bu konuda ne oluyor bilmiyorum ve daha önce hiç açıklama yapmadım. Ama insanların beni bu seviyede görmesi ve dikkate alması gerçekten inanılmaz. Kevin'in bunun gerçekleşeceğine dair bir açıklama yapmasını bekliyorum."

John Krasinski, Fantastik Four filminde Reed Richards olmak istiyor

Bu açıklamanın yanı sıra Marvel filmlerini yönetmekle ilgili de soru sorulan John Krasinski, bu sorulara ise şu şekilde cevap vermiş; "Wow, bu gerçekten güzel bir fikir. Çok ilginç çünkü Marvel filmlerinin büyük bir hayranıyım. Harika bir formülleri var. Evet, bunu yapardım. Kevin'a (Kevin Feige) güveniyorum. O sadece yetenekli değil, aynı zamanda iyi bir adam. Eveti ne isterse o konuda tartışır, konuşurduk."

Bildiğiniz gibi Disney'in Fox stüdyosunu satın almasından sonra hem X-Men evreni hem de Fantastic Four gibi Marvel'in önemli eserlerinin hakları Disney'e geçmişti. Yani ilerleyen yıllarda hem X-Men hem de Fantastic Four hikayelerini Marvel Sinematik Evreni'nde göreceğiz. John Krasinski'yi bu evrenin en önemli karakterlerinden biri olan Reed Richards olarak görmek güzel olurdu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Reed Richards için başka adaylarınız var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2020 00:00
Sadece John Krasinski değil eşi Emily Blunt'la beraber zaten istiyor fanlar ki Emily Bluntta çok yakışır.Ve çok iyi uyumları olur zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2020 13:23
Fantastic 4 da kim oynarsa oynasın çizilen karakterler başarısız olduğu için her halükarda başarısız bir film olacaktır. Uzayan adam, taş adam, görünmez telepat hatun, ateş adam. X-men evreninde bunlar anca yan karakter olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2020 14:24
Güzel Kafa .
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Krasinski, Fantastik Four filminde Reed Richards olmak istiyor
İlginizi Çekebilir