John Legend'ın son klibi başından sonuna Pixel 2 ile çekildi

Nagihan Selin İnce 9.04.2018 - 13:16
Telefon kameraları ile çekilen videolara bir yenisi eklendi

John Legend'ın BloodPop® ile birlikte kaydettiği yeni şarkısı A Good Night'ın klibi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Klip tamamen Google Pixel 2 ile filme alınmış olsa da ekip çekimleri yaparken epey çalışmış, piyasadaki en iyi kameralardan biri olduğuna inandıkları Google Pixel 2 ile çalışırken birçok farklı ışık hilesi kullanmışlar.

John Legend telefon kamerası ile çektiği klibini yayınladı

Amerikalı sanatçı klibini Google Pixel 2 ile çekmeye karar vermesinin sebebinin, telefonun kamerasının fazla iyi olması olduğunu söylemiş. Akıllı telefon ile müzik videosu çekme fikrinden çok etkilendik, telefonlardaki randevulaşma applerini gerçek hayata taşıdığımı klip için son derece uygun bir durumdu, diyerek ekibinin ve kendinin bu konuda ne kadar heyecanlı olduğunu da dile getirmiş.

Daha önce Google'ın reklamlarında boy göstermiş olan John Legend, akıllı telefonla video çekmenin kusursuz olduğunu düşünüyor. Büyük kameralar önünde çekilmesindense her gün kullandığımız akıllı telefonlar ile çekilmesi ortamı daha normal tutuyor diye düşünüyor.

Klip, loş bir ışıkta başlıyor ve bir gece kulübünde sanki bir randevulaşma uygulamasında gibi birbirleri ile eşleşen ikilinin aşk hikayesini anlatıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2018 16:57
İnsanın bazen "Ne gerek vardı?" diye sorası geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Legend'ın son klibi başından sonuna Pixel 2 ile çekildi
İlginizi Çekebilir