John McClane ve Rambo, Warzone'a geliyor

Alparslan Gürlek 9.05.2021 - 12:49
Call of Duty Warzone 80'lerin aksiyon filmlerinden karakterleri bünyesine katıyor. Rambo ve John McClane ise sadece başlangıç.

Öyle görünüyor ki Rambo ve Die Hard filmlerinden tanıyacağınız John McClane, Call of Duty Warzone oyununa ekleniyor. Resmi Call of Duty hesabının paylaştığı bir tweet, Bruce Wills'in oynadığı Die Hard filmlerinin en akıla kalıcı kahramanlarından John McClane'in Verdansk'a doğru yola çıktığını gösteriyor.

John McClane ve Rambo Warzone'a doğru yola çıkmış

Paylaşılan Twitter gönderisi, ilk Die Hard filminde John McClane'nin terörist saldırısından kurtardığı gökdelenin sahibi Nakatomi şirketinin reklamını yapıyor. Hatta gönderide görebileceğiniz gibi şirketin adındaki N harfi, McClane'nin havalandırmada ilerlerken kullandığı çakmağa gönderme yapacak şekilde tasarlanmış. Hatta sahte bir web sitesi bile var.

John McClane ve Rambo, Warzone'a geliyor

Henüz Warzone'da bir kostüm ya da tam bir operatör olarak çıkacakları bilinmiyor. Ancak eğer tam bir operatör şeklinde çıkarlarsa bitirici hareketlerinin ne olacağını görmeyi çok isteriz. Tabi tam operatör haliyle gelirlerse kendilerine özgü kostümleri de olacaktır. Henüz geliştiriciden bu konuyla ilgili herhangi bir detay gelmedi ancak John McClane ve Rambo Warzone oyununda boy gösterecek diyebiliriz. Rambo, Mortal Kombat'tan sonra bir başka oyunda da karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz gibi kendisi daha önce Mortal Kombat 11'in dövüşçü kadrosuna da dahil olmuştu.

VGC'nin Raven Software'den bir geliştirici ile yaptığı bir röportajda da daha fazlasının yolda olduğuna dair şu açıklama gelmişti:

"Size daha önce gösterdiklerimizin, 80'lerin aksiyonunun küçük "sınıflandırılmış" bir bölümünün olduğunu belirtmek istedim."

Öyle görünüyor ki ilerleyen dönemde Call of Duty Warzone oyuncuları 80'lere damgasını vurmuş aksiyon filmlerinden karakterlerle daha fazla karşılaşacak. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 10.05.2021 07:39
O değilde sitenizde her hangi bir başlığı tıkladığımızda saçma sapan bi siteye atıyor 2.de anca habere ulaşılıyor.şahsen sitenize girmek eziyetli olmaya başladı ve tercih etmemeye başladım.
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2021 17:01
Kolayı var da yasam olmaz şimdi :) bazı aşırı ünlü olmayan blockerları kullanırsan sorunu kökten çözersin hocam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2021 03:14
30 yıldır doğru düzgün rambo oyunu yok sadece first blood'ın orjinal senaryosunu yapsalar alem oyun görür
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2021 21:39
John McClane çok ikonik bir karakter, Rambo zaten bilmeyen yoktur ama oyun içinde sadece costum gibi surat olacaksa anlamı yok, biraz Overwatch ya da Apex'ten "ilham" almalılar ve ikonik replikler de eklenmeli ya da Mortal Kombat'taki gibi yeni şeyler söyletilmeli...
Kalan Karakter: 300 Gönder
John McClane ve Rambo, Warzone'a geliyor
İlginizi Çekebilir