John Romero'nun evindeki Doom resmi!

Batuhan Kavruk 26.03.2012 - 07:55
Shanghai'deki bir sanat profesöründen..
Dünyanın en ünlü oyunlarından biri olan Doom için yapılan bu resim belkide dünyanın en iyi oyun resimlerinden biri. Nedeni ise bu resmin bir el çalışması olması. Amiga dönemlerini iyi hatırlarsınız, ne oynardık Doom'u o zamanlar. İşte o zamanlarda ki sahneden yapılan o resim:

John Romero'nun evindeki Doom resmi!
Bu resim ünlü oyun yapımcısı John Romero'nun evinde bulunuyor. Gerçekten değerli bir koleksiyon materyali olan Doom resminin hikayesini, bakın Romero nasıl anlatıyor.

"Bu 10 yıl öncesinde bana verilen bir hediyeydi ve Şangay'daki Çinli bir sanat profesörü tarafından yapıldı. Dallas'ta "Trees of the Field" adında pahalı bir mobilya dükkanı vardı ve onlara fotoğraf verdiğiniz takdirde, o fotoğrafı sizi için sulu boya haline getiriyorlardı. Fotoğrafı geceleri ekstra para kazanmak için bu tip tablolar yapan Çinli sanat profesörlerine gönderiyorlarmış. Gördüğünüz gibi, aldıkları fotoğraflarla ilgili gerçekten uygun çeviriler yapıyorlar. Bu benim dünyada piksellerine kadar çizilmiş olarak bulunan, bildiğim tek DOOM resmi"

Ayrıca kendisine Jackie adını veren sanatçı tarafından da resim imzalanmış. Şu anda da, Romero'nun evinin duvarlarını süslüyor.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Romero'nun evindeki Doom resmi!
İlginizi Çekebilir