John Wick 3 çekimlerinden kamera arkası görüntüleri geldi

Ersin Kılıç 9.05.2018 - 16:09
Filme dair ilk görüntüler ortaya çıktı

John Wick serisi kendi türünde artık klasik filmler arasına girdi diyebiliriz. İnternet üzerinde dolaşan capslerde Thanos'a bile meydan okuyan John Wick'in yeni filmi için çalışmalar nihayet başladı. Son olarak filmin çekimlerinin Nisan sonunda başlayacağına dair haberlerle karşılaşmıştık. Anlaşılan film birkaç gün gecikmeli de olsa belirtildiği gibi çekim aşamasına geçti çünkü filmde dair ilk görüntüler de ortaya çıkmaya başladı.

John Wick 3'ün ilk görüntüleri geldi

Filmde görüntü yönetmenliği yapan Dan Laustsen, kamera arkasından bazı görüntüleri kendi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamaya başladı. Ayrıca bu görsellerde filmin adının John Wick 3 Parabellum olabileceği de gözüküyor. Silah modelleri de bulunan Parabellum, latince "Savaşa hazır ol" manasına da gelmekte. Hatta oldukça meşhur olan "Barış istiyorsan, savaşa hazır olmalısın" sözü de latince "Si vis pacem para bellum" sözlerinden gelmekte.

Filmde Continental birliğinin en önemli kurallarından birini çiğneyen ve başına konan 14 milyon dolarlık ödül sebebi ile kaçmaya başlayan John Wick'in hikayesine tanık olacağız. Keanu Reeves bir kez daha baş rolde yer alırken, ona Ian McShane gibi deneyimli oyuncular da eşlik edecek.

John Wick 3'ün kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı

John Wick 3'ün kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
seffafbonus
seffafbonus 9.05.2018 16:26
İnşallah 3.son olmaz
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2018 10:25
tadında bırakılması lazım
Manhunt Two
Manhunt Two 9.05.2018 17:00
Maalesef şuan için sadece üçleme düşünüyorlarmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Wick 3'ün kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı
İlginizi Çekebilir