John Wick 4 filmi için yeni bir poster yayınlandı

Ersin Kılıç 5.12.2022 - 18:02
Ünlü oyuncu Keanu Reeves'i bir kez daha milleti pataklarken izleyeceğimiz John Wick 4 filmi için yeni bir poster paylaşıldı.

Aksiyon severlerin büyük bir merakla beklediği John Wick 4 filmi için yeni bir poster daha paylaşıldı. John Wick 4 ilk fragmanı ile aslında yine aksiyonun dibine vuracağımızı bize erkenden göstermişti. Bu posterde ise her zaman olduğu gibi yakın bir çekimle karaktere odaklanıldığını görüyoruz.

John Wick 4 filmi 24 Mart 2023'te gösterime girecek

Yayınlanan posterde ünlü oyuncu Keanu Reeves tarafından canlandırılan karakterin yine canti kıyafetleriyle görüyoruz. Burada asıl detay ise kravatında yatıyor. Bir kum saati şeklinde tasarlanan bu kravatın içinde ise mermi kovanlarına yer verilmiş. Bir nevi zaman tükeniyor mesajı verilmiş de diyebiliriz.

24 Mart 2023'te gösterime girecek bu film dışında yapım stüdyosu bildiğiniz gibi bir dizi projesiyle de Wickverse isimli bir John Wick evreni oluşturma peşinde. Hatta bu dizi projesinde Continental örgütü hakkında daha detaylı bilgilere ulaşacağımız da söylenmişti. Dizi projesi ile alakalı ise uzun süredir yeni bir gelişme yaşanmadı.

Keanu Reeves dışında kadrosunda Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada ve Clancy Brown gibi isimlerin yer aldığı John Wick Chapter 4 için yayınlanan bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

John Wick 4 filmi için yeni bir poster yayınlandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2022 13:58
çok gerçekci duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Wick 4 filmi için yeni bir poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir