John Wick Anime Dizisi Olarak Ekranlara Geliyor

Tunay Şahin 10.11.2023 - 15:25
John Wick'in anime uyarlaması resmen doğrulandı. Keanu Reeves başrolde olduğu, efsane tetikçi John Wick Anime dizisi olarak ekranlara geliyor.

Ünlü John Wick film serisinin anime uyarlaması yapılacağı resmi olarak doğrulandı. Bu heyecan verici haber, dizinin yönetmeni Chad Stahelski tarafından yakın zamanda yapılan açıklamalarla ortaya çıktı. Stahelski, John Wick anime serisinin şu anda yapım aşamasında olduğunu belirtti. Anime, son yıllarda gösterdiği popülerlik artışıyla, Japon olmayan şirketler arasında da ilgi çekmeye başladı.

John Wick Anime Dizisi Hazırlanıyor

Keanu Reeves'in başarılı performansıyla tanınan John Wick film serisi, dördüncü filminin başarısının ardından beşinci bir film için de planlarını onayladı. Bu gelişmelerin yanı sıra, serinin hayranları şimdi de filmlere dayanan bir anime serisinin onaylanmasından dolayı büyük bir heyecan içinde.

John Wick Anime Dizisi Hazırlanıyor
Görsel örnek olması açısından AI ile hazırlanmıştır. Gerçek görüntüyü yansıtmamaktadır.

Projeye ilişkin detaylar henüz tam olarak bilinmese de, Stahelski'nin Discourse Podcast'teki bir bölümde projeye olan heyecanını ve Japon medyasına olan sevgisini ifade etmesi, beklentileri artırıyor. Stahelski ayrıca, Lionsgate desteğiyle geliştirilen bir TV şovunun yanı sıra anime dizisinin de üretildiğini açıkladı.

John Wick anime projesi, aksiyon sahnelerinin sınırsız yaratıcılıkla canlandırılmasını mümkün kılan animasyon formatından dolayı büyük bir potansiyele sahip. Anime hayranları ve aksiyon severler, bu projenin animasyon dünyasında yeni bir sayfa açacağını ve John Wick'in efsanevi maceralarını farklı bir boyutta yaşatacağını umuyorlar.

Batılı filmlerin anime uyarlamaları arasında, Suicide Squad Isekai ve Devil May Cry gibi projeler de giderek popülerlik kazanıyor. John Wick'in bu eğilime katılması, anime sektörünün Batı medyasıyla olan ilişkisinde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2023 20:15
bir animesi eksikti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2023 23:54
İyi de neresi benziyor yahu sağdakinin Allah aşkına, alakası bile yok Keanu Reeves ile, ucuz şaka mı bu, göz-nizamda mı yok?
Nasıl daha açık anlatılır bu saçmalık, bilemiyorum artık!
Fakat, dizisinin gelmesi çok iyi, o ayrı...

-----------

Ahhhh ahhhh. Bir de haberdeki görselin altını okusanız ne güzel olurdu.
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2023 02:12
Peki, benim hatam, dikkatimden kaçmış, kusura bakmayın lütfen, özür dilerim!

------

Özür dilenecek bir durum değil yahu. Hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz.
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2023 01:08
Ama okurda haklı şimdi, orjinal resmi Photoshop'a atıp animasyon karakteri haline getirmek çok zor değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2023 01:20
Devil may cryın batıyla ne alakası var canım. Batıda popüler olan bir japon oyunu. Yönetmeni japon direk, producerlardan 1 tanesi batıkı diye direk batı projesi diyemeyiz. Castlevania batı projesi mi ? Değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Wick Anime Olarak Geliyor
İlginizi Çekebilir