John Wick dizisi The Continental için yeni detaylar

Ersin Kılıç 16.08.2022 - 11:54
Uzun süredir ön prodüksiyon aşamasında olan John Wick dizisi The Continental için yeni bilgiler geldi ve dizi için uzun bir anlaşma yapıldığı açıklandı.

Sinema salonlarında fırtına gibi esen John Wick, özellikle aksiyon dozajı ile bu türün son dönemdeki en iyi temsilcilerinden biri olmayı başarmıştı. Önümüzdeki yıl gösterime girecek olan John Wick 4 filmini beklerken, serinin uzun süredir ön prodüksiyon aşamasında olan The Continental dizisi için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen yeni haberlere göre dizi için birkaç yıllık anlaşmaya imza atılmış.

John Wick dizisi The Continental tek sezonda bitmeyecek

John Wick dizisi The Continental için yeni detaylar

The Continental dizisinde Colin Woodell, John Wick film serisinde yer alan aynı adlı otelin yöneticisi Winston rolünde yer alacak. Winston hatırlayacağınız gibi John Wick film serisinde ünlü oyuncu Ian McShane tarafından canlandırılıyor. Yani dizide aslında film serisinde yaşananlardan çok öncesine, Winston'ın daha genç olduğu bir döneme gidilecek ve bu suikastçi dünyası hakkında daha fazla detay anlatılacak. 1975 yılında bu sistemin işleyişi ve muhtemelen kuruluşuna dair detaylar göreceğiz.

NBC Universal'ın yayın platformu Peacock tarafından The Continental için çok yıllı bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Peacock başkanı Kelly Campbell yaptığı açıklamada; "John Wick filmleri küresel bir fenomen haline geldi, Peacock'da en çok izlenen filmler arasında yer alıyor ve bu inanılmaz seriyi genişletmek için Lionsgate ile ortak olmaktan heyecan ve onur duyuyoruz" dedi.

Lionsgate Televizyon Grubu başkanı Kevin Beggs ise “John Wick, dünya çapında büyük, tutkuyla bağlı bir hayran kitlesiyle kültürel zamanın ruhunun bir parçası haline geldi. John Wick Evrenini genişletmeye devam etmek için Peacock ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerinde bulunmuş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2022 10:28
SÜPERRR
Kalan Karakter: 300 Gönder
John Wick dizisi The Continental için yeni detaylar
İlginizi Çekebilir