Joaquin Phoenix, Joker filminde gözyaşlarına boğuluyor!

Ersin Kılıç 28.09.2018 - 10:04
Dikkat spoiler tehlikesi

Joker filminin çekimlerinin başlaması ile birlikte film ile ilgili adeta bilgi yağmuruna tutulmaya başladık. Önce filmin yönetmeni Todd Phillips, Joker karakterine ait bir video yayınlayarak beklentilerimizi yükseltmişti. Ardından ise kamera arkasına ait bazı görüntüler gördük. işte bugün ortaya çıkan yeni görüntüde ise Joker'in adeta çöküşüne tanıklık ediyoruz.

Joker'in çöküşüne ait bir video sızdırıldı

Sızdırılan bu sahneye baktığımızda Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Joker'in adeta çöküş anına tanıklık ediyoruz. Telefon kulübesinde biriyle konuşan Joker, bu konuşma sonrası ahizeyi bırakıyor ve kafasını cama dayayıp ne kadar kötü bir haber aldığını adeta bizlere de yansıtıyor. Bu sahne muhtemelen "Hayattaki en aklı başında adamı deliliğe indirgemek için sadece tek bir kötü gün yeterli" tiradının gerçekleştiği sahne olabilir.

Başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'ı Joker rolünde göreceğimiz filmde Zazie Beetz ise Sophie Dumond isimli karakteri canlandıracak. 55 milyon dolar bütçelik filmde ayrıca Robert De Niro gibi ödüllü bir oyuncu da bulunmakta. Joker filmi için 1 yıl daha beklememiz gerekiyor çünkü film Ekim 2019'da gösterime girecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 10:40
Komediye bak sanki adamı ahlaksızlıkta basmışlar gibi. Bide yüzüne örtü örtmüşler :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 10:37
Akşama kadar sızsın dc den bi halt olmaz. Wb ne derse o.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joker'in çöküşünü gösteren bir kamera arkası videosu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir