Joaquin Phoenix'li Joker filmi 4 Ekim 2019'da gösterime girecek

Ersin Kılıç 19.07.2018 - 15:35
Film için çok uzun bir süre beklemeyeceğiz

DC Evreni'nin en sevilen kötü adamlarından biri olan Joker filminin gösterim tarihi de açıklandı. Bildiğiniz gibi uzun süredir gündemde olan Joker filmi için bugünlerde oldukça yoğun haberler ile karşılaşıyoruz. Tüm bu haberlerden sonra ise Warner Bros, Joker filmi için yapım sürecini hızlandırmanın peşinde gözüküyor.

Joker filmi ne zaman gösterime girecek?

Warner Bros'tan yapılan açıklamaya göre Joker filmi 4 Ekim 2019'da gösterime girecek. Gösterim tarihi ile birlikte filmin çekim aşamasının ise Eylül ayında başlayacağı belirtilmiş. Tabi bu süre zarfında filmde yer alacak olan diğer oyuncular da belli olacaktır. Hatta son olarak filmdeki önemli bir yan karakter için Robert De Niro'nun düşünüldüğü de ortaya çıkmıştı.

 Joaquin Phoenix'in Joker olarak karşımıza çıkacağı filmde karakterin köken hikayesini görebileceğiz. 55 milyon dolar gibi düşük bir bütçeye sahip olan filmin DC Sinematik Evreni'ne bağlanıp bağlanmayacağı ise şimdilik belli değil. Sadece başrol oyuncusunun belli olduğu proje için Warner Bros ağzını oldukça sıkı tutuyor. Filmin nasıl bir performans göstereceğini görmek için ise Ekim 2019'u beklememiz gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 18:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2018 23:53
55 milyon dolar gibi düşük bütçeye sahip olan film ney la. Ne yiyonuz ne içiyonuz banada gönderin be abi :)

-----------------------------------------------

Bu tarz bir film için 55 milyon düşük bir bütçedir. Lütfen önce bi film bütçelerini araştırın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joker'in kökenini anlatan filmin gösterim tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir