Jon Snow, Game of Thrones'tan bıkmış

Ersin Kılıç 19.10.2017 - 15:02
At binenin, kılıç kuşananındır yeğen..

Game of Thrones ile yıldızı parlayan oyuncuların başında şüphesiz Kit Harington geliyor. Dizide canlandırdığı Jon Snow karakteri ile adeta bütünleşen ünlü oyuncu, dizi dışında farklı projelerle de karşımıza çıkıyor. Daha önce Pompeii, Silent Hill 3D gibi yapımlarda da rol alan oyuncunun yeni projesi ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

"Game of Thrones, zamanında bitiyor"

BBC One kanalında yayınlanacak olan 3 bölümlük Gunpowder dizisinde yer alan oyuncu anlaşılan tarihi yapımlardan biraz sıkılmış. Özellikle Game of Thrones'ta canlandırdığı karakteri işaret eden Kit Harington, katıldığı bir söyleşide "Game of Thrones benim ve yapımda bulunan herkes için tam da zamanında bitiyor. Kendimi neden sürekli soğuk, çamurlu yerlerde ve at üzerinde buluyorum, hiçbir fikrim yok. Bundan sonra modern silahların olduğu bir şeyler yapmak istiyorum. Sadece kendi yolumda yavaş yavaş ve modern yüzyıllara doğru ilerlemek istiyorum" sözlerini sarfetmiş.

Bunun yanı sıra ünlü oyuncu Game of Thrones'un sona ermesinden de mutlu gözüküyor. çekimlerin 6 ay boyunca sürdüğünü belirten Harington, diğer 6 ayda da projeye hazırlık sürecinin önemli bir dönemi kapsadığını da sözlerine eklemiş. yani yeni proje ve yapımlar için istediği boşluğu bulamıyor sanırım. Ne diyelim, umarız yeni projelerinde de en az Game of Thrones kadar konuşulur.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 19.10.2017 19:52
Bu çocuk da az çekmedi, haklı bi yerde. Diğer karakterler yer yer sıcak iklimlerde cirit atarken bunun sülüsünü soğuğun, ayazın en pis olduğu yere verdiler hizmet eri diye. Çocuk işini layıkı ile yapınca değişmez kural; bu çocuk bu işi yapar deyip işin ihalesini bu çocuğa kitleyerek daha fazla sorumluluk verdiler, bu sefer hiç kurtulamadı oralardan. İsyan etmesi haklı bi yerde. Neticede en çok sahnesi olup da en az bal dudakdan yiyen de kendisi. ***Spoiler: Ne güzel hava değişimi almıştı bi ara, yine kurtulamadı.
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2017 16:11
spoilera koptum :D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2017 16:38
Hayat ne acayip şu oyuncular ilk diziye seçildiklerinde hayatımız kurtuldu diye sevinirken 7 yıl sonra bıktık yhaaa falan diyebiliyorlar tabi 7 sülalelerine yetecek parayı kazanmış olmalarında bunda pay büyük :)
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2017 09:12
Parayı geç, bu dizi tanınma sebebi oldu. Tamam daha önce başka filmlerde oynamış fakat bu dizi sayesinde dünya çapında adını duyurdu. Bizim hürrem gibi tükendi heralde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jon Snow, Game of Thrones'tan bıkmış
İlginizi Çekebilir