Josef Fares'in yeni oyunu It Takes Two için oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 11.12.2020 - 05:00
Josef Fares ve ekibinin yeni oyunu olan, aynı zamanda platform dinamikleri ile dikkat çeken It Takes Two için ilk oynanış videosu yayınlandı.

It Takes Two, Türkiye saati ile sabahın erken saatlerinde düzenlenen The Game Awards 2020 etkinliğinde ilk videosu ile karşımıza çıktı. Duyurusu daha önce EA Play etkinliğinde yapılan oyun için uzun ve detaylı bir oynanış videosu yayınlandı. Hazelight firmasının tepe ismi olan Josef Fares katıldığı Game Awards töreninde oynanış videosunun sunumunu da gerçekleştirdi.

Söylemleri ve hareketleri ile her zaman gündem olmayı başaran Josef Fares, aynı zamanda daha önce A Way Out oyununda kullandıkları sistemin It Takes Two için geçerli olacağını da belirtti. Yani iki kişilik bir co-op deneyimi sunan oyunu oynamak için sadece bir oyuncunun oyunu satın alması yetecek. Oynamak isteyeceğiniz arkadaşınızı kendi oyununuza davet edebileceksiniz.

Hazelight'ın yeni oyunu It Takes Two için oynanış videosu geldi

Hazelight firmasını daha önce çıkarmış oldukları Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out oyunlarından hatırlıyoruz. Bu iki oyunda olduğu gibi co-op dinamikleri ve zaman zaman kesilmiş ekran dinamiği ile ön plana çıkan It Takes Two, görsel olarak da oldukça iyi gözüküyor. The Game Awards töreninin en dikkat çekici ideolarından biri olan It Takes Two oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

26 Mart 2021 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunun fiyatı ise 39.99$ olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 13:38
Eşimizle çocuğumuzla böyle oyunlar oynamak istiyoruz, pc tv ye bağlı 2 tane de xbox wireless kol var ama çok oyunlar oynadık sonra boşta kalıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2020 13:25
Çok tatlı gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Josef Fares'in yeni oyunu It Takes Two için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir