Joymax, Legend VI'yı duyurdu

Merlinin Kazanı 22.12.2010 - 09:41
Yeni krallıklar, rakipler, silahlar ve daha fazlası

Joymax, bağımsız bir geliştirici ve interaktif eğlence yayını küresel pazarı için, bugün, tarihsel fantezi MMORPG Silkroad Online için en son güncelleme: Legend VI'yı duyurdu. Yeni zindanlar, epik patronu savaşları, yepyeni bir yol, PvP savaşları ve yeni Sevk Sistemi, Legend VI daha önce hiç olmadığı gibi Silkroad Online'nın en tecrübeli savaşçıları meydana getireceğinden emin olabilirsiniz.

Bir alt uzay boyutta bulunan Unutulmuş Dünya insan ırkına karşı savaşan üç krallıktan oluşan canavarlar  Tanrı tarafından sürgündedir. “Elue,” dünya gücü, bir dağda yaşayan savaş tanrısı tarafından ateşle güçlenmiş canavarlar ile yönetiliyordu. “Celue,” dünyanın kalbi, özlem ve üzüntü dolu ölüm korsan hayaletlerinin yaşadığı bir dipsiz batık. “Julue,” dünyanın sihri, Togui Village olarakta bilinir, karanlık büyü ile yetkili saldırgan kabileler yaşamaktadır. Bu kötülüğe karşı güç sağlamak için cesur maceracılar olan bölünmüş bölge onu kontrol etmek isteyenlerin elinde tutulur!

Joymax Servis Operasyonları Genel Müdürü Taehee Yun “Legend VI dünya çapında devam eden Silkroad Online topluluğuna ithaf’en sonuncu yeni güncelleme ve adım,” dedi, “Bizler Silkroad Online evreninin bu en tehlikeli karanlık köşesinde oyuncularımıza bir bakış sunmak için çok heyecanlıyız.”

Legend VI güncellemesi hemen herzaman oyuncuların PVP yapmasına meydan veriyor bunu yanı sıra öğeleri satın alma ve satma sürecinin basitleştirilmesi gibi serbest PvP, şimdi tıklayarak başlayabilirsiniz “Serbest PvP Hazır” Karakter Aksiyon pencere düğmesi. Sevk sistemi satın almayı ve satmaya yeni bir boyut getirerek kolaylaştırır "Konsinye NPC" de satıcı bulmak için öğeleri kaydedebilirsiniz.

Joymax, Legend VI'yı duyurdu

Legend VI ile ilgili daha fazla bilgi için: Tüm yeni özellikler hakkında tüm ayrıntıları içeren  Silkroad Online için Unutulmuş Dünya güncellemesi, lütfen ziyaret ediniz  www.joymax.com/silkroad.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joymax, Legend VI'yı duyurdu
İlginizi Çekebilir