JOYMAX'ten Silkroad Online'a davet

Murat Sağlam 24.06.2011 - 11:41
Test sunucusunda özel olarak oynamak mümkün
Global pazara yönelik etkilesimli eglence gelistiricisi ve yayincisi Joymax, bugün Silkroad Online için
genel test sunucusunun 5 Haziran tarihinde seçilen oyunculara resmi olarak açilacagini duyurdu. "Silkroad Online için genel test sunucusunun açilisini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz," dedi Joymax CEO'su Nam-chul Kim.

JOYMAX'ten Silkroad Online'a davet
"Silkroad Online'in yeni içerigini ve gelistirmelerini deneyen ilk kisiler arasinda olmalari için, en deneyimli bazi oyuncularimizi seçilen oyun testlerini oynamaya davet ediyoruz."

Karakterleri 110. düzey veya üzerinde bulunan seçkin oyunculara açik olan genel test sunucusu, deneyimli oyunculara tarihi fantezi çok oyunculu çevrimiçi rol oynama oyununun yeni ve özel içerigini test etme firsati verecek. Genel sunucu testlerinde yer almak için rasgele olarak toplam 1008 oyuncu seçilecek. Ilgilenen oyuncular, 28 Haziran tarihine kadar www.joymax.com/silkroad adresinden bu grubun bir parçasi olmak için basvurabilirler. Basarili basvuru sahipleri, resmi Silkroad sitesinde duyurulacak.

Silkroad Online Hakkinda

Silkroad Online, oyuncuyu tarihi bir fantezinin derinliklerine götüren ve Ipek Yolu ticaret hatti boyunca Çin ve Avrupa medeniyetlerini bir araya getiren kitlesel bir çok oyunculu çevrimiçi rol oynama oyunudur. Çin'den Konstantinopolis'e uzanan Jangan boyunca seyahat eden oyuncular, tüccar olarak servetlerini genisletebilir, hirsiz olarak zenginleri avlayabilir ve avci olarak kiralik korumalari oynayabilirler.

JOYMAX'ten Silkroad Online'a davet
En yeni gelistirme Legend V Plus: Savas Arenasi, oyunculara düsmanlariyla düello yaparak Arena parasi ve nihai hakimiyet için mücadele ederken Deneyim kazanabilecekleri yeni bir OxO
arena savasi sistemi sagliyor!

- Basın Bülteni
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2017 16:39
oyun iyi ama para yatırman gerekıyor oyun para uzerıne
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2016 06:22
zaten para tuzağı idi adamlar + basmayı bile paralı yaptılar resmen kumar oldu oyun. Oyunun en son sahipleri değişti o zaman bu oyun bok oldu oynanmaz hale geldi tabi onlarda düşünce YOK parası olan var olmayanı var ıslam ırk yalan, paralar yetmıyo bellı + sistemı paralı sonra gıt prıvte swlerı kapa
Kalan Karakter: 300 Gönder
JOYMAX'ten Silkroad Online'a davet
İlginizi Çekebilir