Judgment Xbox Series X/S, PS5 ve Stadia platformlarına geliyor

Ersin Kılıç 2.02.2021 - 13:23
Yakuza'nın yan hikayesi olarak adlandırabileceğimiz Judgment'ın diğer platformlara da geleceği açıklandı.

Judgment ilk olarak Playstation 4'e özel olarak piyasaya çıkmış ve Yakuza serisinin spin-off, yani yan hikayesi olarak karşımıza çıkmıştı. Yapılan açıklama ile Judgment'ın 23 Nisan tarihinde Xbox Series X, Xbox Series S, PlaySstation 5 ve Stadia platformlarına geleceği de açıklandı.

Judgment yeni nesil ve Stadia için geliyor

Yakuza serisinden hatırladığımız Kamurocho bölgesinde geçen Judgment, benzer oynanış dinamiklerine rağmen tamamen farklı karakterler ve farklı bir hikaye örgüsü ile karşımıza çıkmıştı. 

Oyunun bu yeni sürümü daha önce Playstation 4 için çıkan tüm indirilebilir içerikleri de içerisinde barındıracak. Ayrıca 4K çözünürlüğe yükseltilen oyunun elden geçirilmiş görsellik ile birlikte 60 FPS olarak çalışacağı da belirtilmiş. Teknik tarafta iyileştirilen bir diğer yönü ise yükleme sürelerinde karşımıza çıkacak. Özellikle yeni nesil konsolların SSD teknolojisi ile birlikte çok kısa yükleme sürelerinin olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

39.99$ fiyat etiketine sahip olan oyunun yeni nesile geçiş özelliği ise malesef bulunmayacak. Yani daha önce oyunun PS4 sürümünü aldıysanız PS5 versiyonuna ücretsiz olarak ulaşamayacaksınız. Oyun kayıt dosyalarının aktarılıp aktarılmayacağı ise henüz belli değil

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 3.02.2021 12:11
Sega artık şu yakuza ishin i batıya getir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2021 16:26
Dandik Stadia’ya geliyor ama PC’ye gelmiyor öyle mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Judgment Xbox Series X/S, PS5 ve Stadia platformlarına geliyor
İlginizi Çekebilir