Julius Sezar Civilization VI'ya eklendi

Murathan Özlü 21.11.2022 - 18:05
Cİvilization 5 ile tahtı oğluna bırakan Julius Sezar Civilization VI'ya ücretsiz olarak eklendi, yapmanız gereken tek şey 2K hesabınızı bağlamak.

Julius Sezar Civilization VI'ya geldi. Sezar oyunda gözükmeyeli uzun zaman olmuştu. Roma'nın efsanevi imparatoru, oyunda Roma'yı yöneten Trajan'a alternatif olarak sunulacak ve ücretsiz olarak edinilebilecek. Civilization 6'ya bir süre önce gelen  Battle Pass ile oyuna Abraham Lincoln ( ABD),  Kraliçe Nzinga Mbande (Kongo) ve Sultan Selahaddin ( Arabistan) gibi liderleri eklemişti.

Julius Sezar Civilization VI'ya geldi

Dünya tarihinde fetihleriyle ünlü liderlerden olan Sezar tabi ki belli bonuslar ile geliyor. Sezar ile barbar yerleşimlerini yıktığınızda ya da yeni bir şehri ele geçirdiğinizde bir miktar altın kazanacaksınız. Teknoloji ağacında Çelik geliştirmeye yönelirseniz bu miktar artacak. Sezar'ın artıları, ordularınızı canlı tutmanıza ve yeni elde ettiğiniz şehirleri imparatorluğa bağlı tutmanızı kolaylaştıracak.

Julius Sezar Civilization VI'ya
Jul Sezar Civilization serisinin ilk 4 oyununda seride yer almış, 5.ci oyun ile beraber tahtı oğlu Augustus Sezar'a bırakmıştı. 6.cı oyunda ise İmparatorluğun başına Trajan geçmişti. Görünen o ki Sezar tatilden dönmüş ve tekrar dünya fethine çıkmaya hazır. Sezar'ı açmak için yapmanız gereken tek şey 2K hesabınızı Civilization 6'ya bağlamak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2022 21:18
Julius Sezar nedir ya? Adamın adı Julius Caesar ya da Jül Sezar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Julius Sezar Civilization VI'ya eklendi
İlginizi Çekebilir