Junkertown'un kraliçesi Overwatch'un yeni kahramanı olabilir

Furkan Güler 23.08.2017 - 13:08
Overwatch'un yeni kahramanı son video ile birlikte sızmış olabilir.
FPS severlerin son dönemlerde favori oyunu olan Overwatch, gün geçtikçe geliştirilmeye devam ediliyor. Son olarak Gamescom'da yayınlanann Welcome the Junkertown videosu ile birlikte, Junkrat ve Roadhog'un sinematiğinin yanında Junkertown isimli yeni haritayı görmüştük. Hali hazırda Doomfist'i oyuna yeni ekleyen Blizzard, Junkertown videosunu seslendiren kraliçeyi oyuna kahraman olarak ekleyebilir.

Tabii bu bilginin şimdilik söylenti olduğunu vurgulayalım. Fakat geliştirici ekip kraliçe için bir hikaye bile yazmış durumda. Yayınlanan videoda kraliçenin tahtı yanı sıra, kraliçenin silahlarını da görebiliyoruz. Açıkçası bana sorarsanız bir Overwatch karakteri oluşturmak için gereken tüm elementler ortaya konmuş durumda.

Junkertown'un kraliçesi Overwatch'un yeni kahramanı olabilir
Blizzard bu tarz bilgileri oyunlarda zaman zaman göstermeyi seven bir firma. Blizzard'ın bu hareketini daha öncesinde Heroes of the Storm'da da görmüştük. Oyunun bazı karakterlerinin geleceği, oyuna geçmişte eklenen bazı karakterlerin videolarında gözüküyordu. Son olarak Blizzard'ın Gamescom planlarının daha sona ermediğini hatırlatalım. Bugün akşam saatlerinde Blizzard'tan gelecek olan yeni duyurular konusunda heyecanlıyız. Oyuncular ise yeni Overwatch kahramanının senenin sonuna doğru ekleneceği konusunda hem fikir durumda. Kraliçenin seslendirdiği videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
EmreKLC
EmreKLC 24.08.2017 01:03
önce şu doomfist i düzeltip nerflesin havaya sıçrayıp binanın içine tepeden girmek nedir olmayan kapıdan deliklerden geçiyor illallah ettik be (!)
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 13:15
saglam bi nerf geliyor merak etmeyin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Junkertown'un kraliçesi Overwatch'un yeni kahramanı olabilir
İlginizi Çekebilir