Jurassic Park ertelendi

Murat Sağlam 27.04.2011 - 11:22
Ön sipariş verenlere paraları iade
Telltale Games'in Jurassic Park: The Game adlı oyununun Nisan ayında oyuncuyla buluşması gerekiyordu. Fakat Telltalle Games, oyunun ancak sonbaharda hazır olabileceğini söyleyen bir e-posta'yı oyunu ön sipariş verenlere gönderdi.

Jurassic Park ertelendi
E-posta içeriği ise şöyle: "Ben Dan Connors, Telltale CEO'suyum. Oyunun mekanikleri ve hikayenin anlatılışı ile ilgili gördüğümüz inanılmaz büyük potansiyeli harcamamak adına ve elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanabilmek için, oyunun sınırlarını sonuna kadar zorlamak için mecburen bir süre daha oyun üzerinde çalışmamız gerekiyor." diyen Connors, sözlerine şöyle devam etti.

"İşte bu sebeplerden dolayı Jurassic Park: The Game'in piyasaya sürülüş tarihini beklenenden birkaç ay ileriye almak zorunda kaldık. Çünkü sizlerin olabilecek en iyi oyun deneyimini yaşamanızı istiyoruz."

Oyun multi platform olarak piyasaya sürülecek ve eğer ön sipariş verip de ertelenmeye sinirlenenlerdenseniz, isterseniz firma paranızı %100 olarak geri ödeyecek ya da Telltale Games'in herhangi bir oyununu ücretsiz olarak satın alabileceksiniz.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jurassic Park ertelendi
İlginizi Çekebilir