Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yeni fragmanı gerilim dolu

Hakan Hervenik 5.02.2018 - 11:42
Korktun mu?

Jurrasic World serisinin devam filmi olan Fallen Kingdom'ın yeni fragmanı dün akşam gerçekleşen Super Bowl'da yayınlandı. İlk fragmanın aksine daha karanlık ve gerilim içeren yeni fragmanda filmin yeni dinozoruna daha yakından bakıyoruz. 2015’te çıkan Jurassic World ile dünyada 1.6 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden seri devam filmiyle yine salonları doldurmayı istiyor. Ülkemizde de oldukça beğenilen ilk film 602.277 kişi tarafından izlenmişti.

Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yeni fragmanı gerilim dolu

J.A. Bayona'nın yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmde bir önceki filmde de başrolleri paylaşan Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong, Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin, James Cromwell, Frank Marshall, Patrick Crowley ve Belén Atienza yer alıyor. Trevorrow ve Steven Spielberg yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Ayrıca, Jurassic Park filminden tanıdığımız Jeff Goldblum da seriye tekrar giriş yapacak. 

Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın yeni gerilim dolu fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Film 8 Haziran'da ülkemizde vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yeni fragmanı gerilim dolu
İlginizi Çekebilir