Jürgen Klopp'un İngilizce öğretmeni Friends çıktı

Furkan Güler 8.08.2019 - 10:22
Alman teknik adamdan ilginç açıklamalar.

Futbol dünyasının en çok konuşulan teknik direktörlerinden bir tanesi olan Jürgen Klopp, bu sıralar kariyerini Liverpool çatısı altında sürdürüyor. Kulübü başarılı noktalara taşıyan tecrübeli Alman hocadan yeni bir itiraf geldi. Futbolda global dil İngilizce'nin bilinmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Klopp, "İngilizceyi Friends dizisi sayesinde öğrendim. Çok anlaşılır konuşuyorlardı. Bölümlerini izleye izleye daha iyi anlamaya başladım" açıklamasında bulundu. Ayrıca dizide bulunan karakterlere de değinen Klopp, kendini Dizideki Joey karakterinden biraz daha akıllı olarak tanımladı. Ancak kadınlar ile olan ilişkisinin hiçbir zaman o kadar iyi olmadığının altını çizen teknik adam, dizide bulunan kadın karakterleri erkeklerden daha çok sevdiğini de açıkladı. Tüm bunların yanında Jürgen Klopp, Sputnik'in haberine göre dizi ve film izlemenin de oldukça önemli olduğunu belirtti. 

Jürgen Klopp'tan Friends itirafı geldi

Çok fazla radyo dinlediğini ve film izlediğini de açıklamasına ekleyen Klopp, "Böylece diyalog şekillerini, tonlamaları, hatta boş konuşmaları bile öğrenebiliyordun." söyleminde bulundu. Peki siz Friends hakkında ne düşünüyorsunuz. Siz de dizinin İngilizce öğrenmek adına yararlı olduğunu düşünüyor musunuz?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2019 17:25
pozisyon zenginligi iceren icerikli filmler sayesinde ilk gece neler olabilcegi konusunda egitim veren o kadar cok film var ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
erhansol
erhansol 8.08.2019 10:38
ben de öyle öğrendim. daha doğrusu sadece friends ile öğrenmedim fakat kelime dağarcığı ve pronunciation konusunda baya yardımı dokunmuştur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jürgen Klopp'un İngilizce öğretmeni Friends çıktı
İlginizi Çekebilir