Xbox Live Gold üyelerine Haftasonu boyunca Just Cause 3 ücretsiz

Ahmet Özçilingir 3.05.2018 - 10:25
Bedava sirke baldan tatlıdır

Avalanche Studios'un geliştirdiği sevilen, açık dünya aksiyon oyunu Just Cause 3, bugünden itibaren, önümüzdeki hafta sonuna kadar ücretsiz oynanabilecek. Xbox Live Gold üyeleri, Just Caause 3'ü indirip dört gün boyunca herhangi bir kısıtlama olmaksızın oynayabilecekler.

Just Cause 3 Xbox One'da Xbox Live üyeleri için 4 gün boyunca ücretsiz

1 Aralık 2015 tarihinde çıkışını yapan Just Cause 3, şu anda Microsoft Store'da 89.00 liradan, 17.80 tl'ye inmiş durumda. Oyuna ekstra yan görevler ekleyen DLC paketlerinin olduğu Just Cause 3 Xl Edition ise şu anda Microsoft Store'da 26.90 tl'ye satılıyor. Oyunu satın almaya karar ermeden önce ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Sevilen serinin devam oyunu, 2015 yılında çıkmıştı. Akdeniz'de bir adayı mesken tutmuş azılı diktatörü devirmek için, askeri üsleri, limanları, hapishaneleri, polis karakollarını ve iletişim binalarını ele geçirmek oyundaki yegane amacımız. Hikaye yönünden çok bir şey veremeyen, Just Cause 3'te açık dünyada kancalı paraşütle akrobatik hareketler yapmak, binalara tırmanmak ve ortalığı darma duman etmek oyunun eğlenceli yanları. 


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 3 Xbox Live Gold üyelerine Haftasonu boyunca ücretsiz
İlginizi Çekebilir