Just Cause 4'ün oyun motoru Apex odaklı yeni video yayınlandı

Ahmet Özçilingir 19.07.2018 - 16:25
Just Cause 4 daha farklı olacak

Yapımcı firma,  Avalanche Studios, Just Cause 4'te kullanılan Apex oyun motoruna oldukça güveniyor. Apex oyun motorunun Just Cause 4'ü farklı bir çehreye bürünmesini sağladığını belirten yapımcı firma, Apex oyun motorunun fark yaratacağından çok emin.

Just Cause 4'ün oyun motoru Apex odaklı yeni video

 Just Cause 4'ün yönetmeni Francesco Antolini,  geçtiğimiz haftalardda, Just Caouse 4'te açık dünyanın sınırlarını zorlamayı hedeflediklerini belirtmişti. Just Cause 3 ile oyunun açık dünyada keşif özelliklerinden biraz uzaklaştığını belirten Antolini, bu konuda öz eleştiri yaptıklarını ve Just Cause 4'ün açık dünyasının çok daha canlı ve heyecan verici olacağını belirtmişti. Yeni Apex oyun motoruyla geliştirilen Just Cause 4'te dinamik hava şartları ve çok daha fazla yıkılabilir elementler olacağı belirtiliyor. Özellikle fizik ve ışıklandırmalar üzerinde yapılan geliştirmeler, oyuncuların patlamalardan daha fazla zevk almalarına yol açarken, filmleri aratmayan sahnelerin de ortaya çıkmasına sebep olacağı belirtiliyor. Özellikle küçük bir hortum yaratan silahın oldukça ilginç göründüğünü söyleyebiliriz. Just Cause 4'te çevre etkileşiminin de oldukça fazla olacağını söyleyen Avalanche Stüdyo Just Cause 4'e çok güveniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2018 11:07
büyük bir abartı. önceki oyunları oynayanların çok rahat bir şekilde algılayabileceği gibi bu oyun da acayip büyük boş bir dünya ve patlatılacak outpost lardan ibaret olacak.

ayrıca neredeyse yüzlerce saat oynanıp da alışılamayan bir grappling hook mekaniği var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2018 17:06
3 için 12gb ram lazımdı. Bundada 64gb ram anca kurtarırır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 4'ün oyun motoru Apex odaklı yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir