Kadıköy'de Marvel vs Capcom: Infinite turnuvası düzenleniyor

Ersin Kılıç 18.09.2017 - 16:19
Turnuva ödülleri ve detayları hakkında açıklama yapıldı

yarın itibari ile çıkacak olan Marvel vs Capcom: Infinite, iki dünyanın karakterlerini bir kez daha karşı karşıya getirecek. Hikaye modu ve Infinite Stone kullanımı ile ön plana çıkan oyunun çıkışı şerefine bir turnuva da ülkemizde düzenleniyor. Dövüş oyunu severlere kapılarını açacak olan turnuva hakkında yapılan açıklama ve detaylar ise şu şekilde;

"Marvel vs. Capcom serisinin son oyunu Marvel vs. Capcom Infinite Turnuvası 19 Eylül’de oyun çıkışıyla birlikte Goblin Kafe’de gerçekleşiyor. Heyecan dolu yepyeni bir Süper Kahraman macerasında rakiplerini yenmek için turnuvaya katıl ve ödülleri kazan! 

Aral ve Asus işbirliği ile düzenlenen etkinlik 19 Eylül Salı günü 17:00-20:00 arasında Kadıköy’de Goblin Kafe’de gerçekleşecek. Asus PC’lerde oynanacak Marvel vs. Capcom Infinite turnuvasına katılıp kazananlara şu ödüller verilecek:

1.ye Marvel vs. Capcom Infinite oyunu
2.ye 3 Adet Marvel Figürü
3.ye 2 Kişilik Kombine Goblincon Festival Bileti 

Marvel vs. Capcom Infinite oyun çıkış günü oyunculara ilk kez buluşacak ve oyuncular Marvel karakterlerinin büyülü dünyasında ilk yolculuklarına çıkacaklar. Keşfe ilk çıkanlardan olmak istiyorsan, geri sayım başladı! 

Marvel vs. Capcom Infinite Hakkında

Aksiyon-savaş oyun serisinin yeni çağı Marvel vs. Capcom: Infinite ile geri dönüyor. Marvel ve Capcom evrenleri, simgeleşmiş karakterler, bir oyuncuya karşı oyuncu savaşında çarpışmak için bir araya geliyor. Ultron Sigma, tüm biyolojik yaşamın kökünü sistematik bir şekilde kurutmaya başlıyor. Her türlü tehlikeye karşı kahramanlar küllerinden doğuyor ve büyük tehdide birlikte karşı koyuyor. Tek umutları ise kudretli Infinity Stone'larda yatıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 16:41
KAdıköy neresidir?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kadıköy'de Marvel vs Capcom: Infinite turnuvası düzenleniyor
İlginizi Çekebilir