Bu Süper Mario oyunu bildiğimiz Mario oyunlarına hiç benzemiyor

Ahmet Özçilingir 18.04.2018 - 16:43
Mario'nun bir jöle olmadığı kalmıştı

Oyun dünyasıyla ilgisi olsun olmasın, Mario'yu tanımayan yoktur. Mario 80'lerden günümüze kadar her daim popüler kalmayı başarmış ve hiç yaşlanmamış nadir oyun karakterlerinden biri. 80'lerden günümüze değin, türlü türlü platformlara, el konsolundan, cep telefonuna sayısız Süper Mario oyunu çıktı.

Jöle Mario "tuhaf" bir deneyim sunuyor.

Seneler içinde Mario hiç yaşlanmasa, kaytan bıyıklarından bir tel dahi beyazlamasa da, Süper Mario oyunları çok fazla değişikliğe uğradı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte 2. boyuttan 3. boyuta taşınan Mario'nun prenses peşine koşma macerası, hala tüm hızıyla sürüyor. Yıllar içinde çok çeşitli Süper Mario oyunu çıktı ama sanırım hiçbir Süper Mario oyunu, Jelly Mario Bros kadar "tuhaf" olmamıştır. Jöle Mario, bir deniz anası gibi ağır hareketlerle havada süzülüyor ve duvardan duvara sekebiliyor. Fizik yasalarının tamamen alt üst olduğu oyunda eğer yanarsanız, Jöle Mario adeta atomlarına ayrılıyor. Jöleden bir evrende adeta uzay boşluğunda süzülür gibi oradan oraya süzülen Mario'yu kontrol etmeye çalışmak da oldukça zor.

Bilindik, Süper Mario macerasını gerçek üstü bir deneyim haline getiren yapımcı, Stefan Hedman'ın, Jöle Mario'sunu tamamen ücretsiz olarak web tarayıcı üzerinden oynayabilirsiniz. Şimdilik sadece 2 bölüm var ve dikkat oyun çelik gibi sinir gerektiriyor!

Jelly Mario'ya buradan ulaşabilirsiniz.

Kafası kendinden güzel Mario oyunu oynamak ister misiniz?


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 05:01
ikinci bölümde sıkıldım :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 17:04
Çok yukarı bastım gökyüzünde kayboldu. Ses var görüntü yok. Kesinlikle yılın oyunu. GOTY
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kafası kendinden güzel Mario oyunu oynamak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir