Kang the Conquerer, Ant-Man 3 filminde yer alabilir

Özgür Deveci 15.09.2020 - 10:48
Jonathan Majors, kilit bir rolde oynayacağı üçüncü Ant-Man filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor. Detaylar haberimizde!

Jonathan Majors, kilit bir rolde oynayacağı üçüncü Ant-Man filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor. Variety tarafından yapılan bir habere göre Majors'ın üçüncü Ant-Man filminde başrollerini paylaştığı Paul Rudd ve Evangeline Lilly ile birlikte bilinmeyen bir rolde oynayacağı doğrulandı. Buna ek olarak Peyton Reed'de sevilen süper kahraman serisinin üçüncü filmini yönetmek için Marvel Sinematik Evrenine'ne geri dönüyor. Yayınlanan raporlar, Majors'ın zamanda yolculuk yapan süper kötü adam Kang the Conquerer rolünü üstlenebileceğini gösteriyor.

2015 yılında vizyona giren ilk Ant-Man filmi, dünya çapında 500 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştı. Ardından 2018'den sinemaseverler ile buluşan devam filmi Ant-Man and the Wasp, selefini geçerek 622 milyon dolar hasılat elde etti. Majors, son olarak Spike Lee'nin Da 5 Bloods filminde Delroy Lindo'yla birlikte oynadığı ve HBO'nun yaratıcısı Misha Green ile yapımcılar Jordan Peele ve J. J. Abrams'ın hit dizisi olan Lovecraft Country'de Atticus karakterine hayat vermişti.

Kang the Conquerer, Ant-Man 3 filminde yer alabilir

Jonathan Majors, Ant-Man 3 filminde kilit bir rolde oynayacak

Ünlü oyuncu Majors, Variety dergisine verdiği röportajda "1. ve 2. film yumruk gibiydi. Da 5 Bloods adındaki hız treninden iner inmez, Lovecraft ile yükselmeye başladık. Spike Lee ve Misha Green pek çok ortak noktayı paylaşıyor. Ancak esas olarak, her ikisi de 'İşte buradayız' diyebilecek cüretkârlığa sahipler ve daha önce ortaya koydukları işler nedeniyle bunu sonuna kadar hak ediyorlar." ifadelerinde bulundu.

Yale School of Drama mezunu olan Amerikalı aktör Jonathan Majors, ayrıca Hostiles, White Boy Rick ve ABC'nin mini dizisi When We Rise'da rol almıştı. Ancak kariyeri, kendisine Gotham Ödülü adaylığı kazandıran ve 2020 Film Independent Spirit Ödülleri'nde yardımcı erkek oyuncu seçildiği 2019 yapımı The Last Black Man in San Francisco ile yeni bir zirveye ulaştı.

Majors, şu sıralar Idris Elba, Ry Cyler ve Laz Alsonso'yla birlikte The Harder They Fall filminin yapımcılığını üstleniyor. Geçtiğimiz hafta filmin oyuncu kadrosunu Regina King, Zazie Beetz, Lakeith Stanfield, Edi Gathegi ve Delroy Lindo'nun tamamlayacağı duyurulmuştu. Majors filmde, ailesini öldüren adamdan (Elba) intikam almak isteyen bir kanun kaçağı olan Nat Love olarak karşımıza çıkacak.

Son olarak ünlü oyuncunun Variety dergisiyle yaptığı röportaja aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kang the Conquerer, Ant-Man 3 filminde yer alabilir
İlginizi Çekebilir