Kanserle mücadele için Overwatch'ta tam 12 milyon dolar toplandı

Furkan Güler 17.10.2018 - 16:19
Pembe Mercy kostümü sevildi

Video oyun dünyasının en çok oynanan rekabetçi oyunlarından bir tanesi olan Overwatch, her geçen gün kitlesini büyütmeye devam ediyor. Son olarak Cadılar Bayramı etkinliğinde oyuna yeni içerikler getiren Blizzard, geçtiğimiz sene başlattığı meme kanseri ile mücadele kampanyasından ne kadar kazandığını açıkladı. Oyunun sevilen yardımcı karakteri Mercy'e getirilen pembe kostümden elde edilen miktarın 12.7 milyon dolar olduğu açıklandı.

Overwatch'un kampanyasına rekor katılım geldi

Bu parayla dünya genelinde çeşitli kurumlar sayesinde beş yeni klinik açıldığını belirten Blizzard, meme kanserinin araştırma kısmına da yardım edildiğini söyledi. Daha öncesinde World of Warcraft üzerinden yardım kampanyaları düzenleyen Blizzard, ilk defa başka bir oyun üzerinden kampanya düzenledi. Eğer bu haberi bilmeden oyunda Pembe Mercy kostümünü aldıysanız, bu yardımın içinde sizinde paranız bulunuyor. Dünya genelinde büyük bir sıkıntı olan meme kanseri hastalığına global olarak tanınmış markalar da yardım etmekte.

Bakalım Blizzard yetkilileri, ilerleyen dönemlerde daha ne gibi yardım kampanyaları düzenleyerek kitlesini mutlu edecek. Olumlu geri dönüşler alan bu kampanyaya katılım fazlasıyla yüksek olmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2018 17:37
annemi 2 sene önce 56 yaşındayken 5 senelik bir mücadelenin sonucu meme kanserinden kaybettim.tabi güzel şeyler bu tarz haberleri görmek fakat şu saatten sonra benim için birşey ifade etmiyor artık.tabiki biz yandık başkasıda yansın demiyorum güzel bir kampanya desteklenmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2018 17:15
keşke genjinin pempe iç çamaşırlı costumunü yapsalardı 24 milyon toplanırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kanserle mücadele için Overwatch'ta tam 12 milyon dolar toplandı
İlginizi Çekebilir