1/2

Kara Ekran #11: Ghost Whisperer

Ceyda Doğan 28.05.2013 - 17:18
Hem bir hediye hem de bir lanet
Kara Ekran'ın 11.bölümüyle karşınızdayız. Bu hafta sizi hayaletlerle dolu bir dünyaya götüreceğim. İnandığınız veya bildiğiniz birkaç farklı konuya da değineceğim.

Genelde izlemek istediğimiz bir dizi söz konusu olduğunda; kimimiz korkmak, kimimiz ağlamak, kimimiz heyecanlanmak, kimimizse doğaüstü olaylar görmek isteriz. Özellikle doğaüstü, dram, korku ve fantastik konuları bir arada görmek istiyorsanız; Ghost Whisperer tam size göre bir dizi.

Kara Ekran #11: Ghost Whisperer
Toplamda beş sezondan oluşan Ghost Whisperer, 107 bölüm. Başrolde güzel oyuncu Jennifer Love Hewitt var ve yanında da Aisha Tyler ve David Conrad yer alıyor. Dizi genel olarak dünyadaki yarım kalmış işlerini tamamlamayan ruhların hikayesini anlatıyor.

Ruhları görüp onlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olan Melinda Gordon, çok küçük yaşta bu yeteneğini keşfetmiştir. Babaannesi saysinde keşfettiği bu yetenek yüzünden, başı bir türlü derten kurtulmaz. Çünkü ölen kişiler dünyadaki işleri yarım kaldıkları için, ruhlarını bir türlü huzura kavuşturamazlar ve hatta bazısı öldüğünün bile farkında değildir. Bu yüzden de Melinda, onlara yol gösteren biri haline gelmiştir. Ruhların çoğu zararsız olduğu için, dizinin geneli size sıkıcıymış gibi gelebilir. Yardım isteyen ruhların çoğu, ya ailesiyle ilgili Melinda'ya gelir; ya da gerçekten kaybolmuşlardır.

Kara Ekran #11: Ghost Whisperer
Ghost Whisperer'ın kahramanı Melinda'nın bu sırrını bilen kişiler de sınırlıdır. En yakını ve iş arkadaşı Andrea Moreno, Melinda'ya gerçekten destek olmaktadır. Ayrıca Melinda’nın yeni evlendiği eşi Jim Clancy de desteğini esirgemez ancak, karısının duygusal bir çöküntüye girmesinden de korkar. En yakın arkadaşı Andrea ve eşi Jim, bir araya gelerek Melinda'ya yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar.