1/3

Kara Ekran #9: Supernatural

Ceyda Doğan 14.05.2013 - 17:17
Saving people, hunting things, family business!
İyi ve kötü arasındaki savaşın, bitmek bilmeyen bir hal aldığını hepimiz biliyoruz. Uzun süredir, bunu konu alan o kadar çok yapım var ki. Ancak bunlarda en başarılı olan dizi serilerinden biri kesinlikle; Supernatural. Aile bağlarının ne kadar kuvvetli olduğu ve bir başkasının gözünden olaylara, nasıl bakılabileceğini öğreten yegane yapımlardan biri.

Kara Ekran #9: Supernatural
Supernatural adından da anlaşılacağı üzere, paranormal olayların bir araya geldiği dizilerden biri. 2005 yılından beri devam eden bir dizi ve şu ara sekizinci sezonu devam ediyor.

Supernatural'ın genel konusu: Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin başlarından geçen paranormal olaylar dizisidir. İki kardeş babalarının kayıp olmasından hemen sonra bir araya gelirler. Ancak ikisinin de geçmişi ve başlarına gelecekler, tüm dünyanın kaderini değiştirecektir. Annelerinin bilinmez bir varlık tarafından öldürülmesinin ardından, babaları intikam peşinde koşarken; iki kardeş de babalarını aramaya koyulur. Bu sırada Sam de biricik aşkı Jessica'dan ve okulundan uzaklaşmıştır. Ancak Jessica korkunç bir sona da yaklaşmaktadır. Esrarengiz olayları çözmek için, birer avcı haline gelen kardeşler; ruhların, hayaletlerin, vampirlerin, kurt adamların ve çok daha fazlasının peşine düşecektir.

Genel olarak konusuna baktığımızda, sıradan bir dizi gibi gelebilir. Dizinin güzel yanı ise, bol bol 80'lere yapılan göndermeler. Supernatural, tanınan oyuncuları da beraberinde getiriyor. Smallville dizisinden tanıdığımız Jensen Ackles, Dean rolüyle bizlerle buluşuyor (kendisi favorim olur). Jared Padalecki ise Sam rolünde bizlerle buluşuyor. Yazımıza devam etmeden önce sizin, dizinin en mükemmel parçasıyla baş başa bırakıyorum.