Kara Kule dizisine Game of Thrones'tan transfer var

Ersin Kılıç 18.06.2019 - 10:01
Öyleyse git Roland, bundan başka dünyalar da var!

Stephen King'in en önemli eserlerinden biri olan Kara Kule serisi için bir dizi projesi de duyurulmuştu. İşte uzun süredir haber alamadığımız bu dizi projesi için nihayet kadro haberleri gelmeye başladı. Kara Kule dizisine Game of Thrones'tan da transfer var.

Kara Kule dizisine Game of Thrones'tan transfer var

Game of Thrones dizisinde Bronn karakterine hayat veren Jerome Flynn'in Kara Kule kadrosuna katıldığı açıklandı. Ayrıca Walking Dead ve Guardians of the Galaxy gibi yapımlarda da yer alan Michael Rooker ile birlikte Joana Ribeiro'nun da dizide rol alacağı açıklandı.

Glen Mazzara tarafından Amazon için ekranlara uyarlanacak olan Kara Kule dizisinin daha çok kitaplara sadık kalacağı da gelen bilgiler arasında. Dizinin Roland'ın silahşör olma hikayesine, gençliğine ve ilk aşkına odaklanacağı da belirtiliyor. Muhtemelen hikaye olarak serinin en farklı kitaplarından biri olan Büyücü ve Cam Küre dönemini izleyeceğiz.

Hatırlayacağınız gibi Kara Kule filmi iyi kadrosuna rağmen büyük eleştiriler toplamış, özellikle Idris Elba'nın Roland olarak karşımıza çıkması eleştirileri de beraberinde getirmişti. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2019 10:19
Büyücü ve cam küre olursa ondan çok iyi Eldred jones olur coffin hunters ın başı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kara Kule dizisine Game of Thrones'tan transfer var
İlginizi Çekebilir