Karakterinizi 90. seviyeye taşıyın!

Can Arabacı 28.01.2014 - 14:46
Test sunucusu yeni özelliği denemeye olanak veriyor.
World of Warcraft'ın yeni test sunucuları, geçenlerde de bahsettiğimiz karakterlerinizi otomatik olarak 90. seviyeye taşıma özelliğiyle teste sunuldu.

Warlords of Draenor'u satın alan bütün oyuncuların bir tane bedava 90. seviye geliştirme kazanacağını zaten biliyorduk. Ancak bu test sunucusu, Blizzard'ın birkaç haftadır dilinde olan "Oyun İçi Marketten karakter seviyesi satın alma" fonksiyonunu denememize olanak veriyor. Şu an için nasıl bir fiyatlandırma yapılacağı belli değil ve sistem sizden para almıyor test sunucusu olduğu için. Ama en azından 90. seviyeye çıkarttığımız karakterlerin nasıl bir güncellemeye tabii tutulacağını görmüş oluyoruz.

Eğer karakteriniz 60. seviyenin üzerindeyse mevcut mesleklerini şu anki sınır olan 600'e çeken "Veteran" bonusu karakterinize ekleniyor, böylece mesleklerinizi 0'dan kasmak zorunda kalmıyorsunuz. Aynı zamanda Veteran bonusunu alıp almamanızdan bağımsız olarak ekipmanlarınız ve silahlarınız da item level'ı 483 olacak şekilde güncelleniyor.

Blizzard'ın bu yeni sistemi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? BlizzCon'da oyuncuların geri dönüşleri doğrultusunda bu sistemi eklemeye karar verdiklerini söyleyen Blizzard doğru bir iş mi yapıyor?

Karakterinizi 90. seviyeye taşıyın!
Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Karakterinizi 90. seviyeye taşıyın!
İlginizi Çekebilir