1/5

Karne dönemi için teknolojik hediye tavsiyeleri

Merlinin Kazanı 7.06.2015 - 11:15
Birbirinden muhteşem teknolojik karne hediyesi tavsiyelerimiz var!
Dell XPS 15

En harika karneler, en harika bilgisayarları hak eder. En azından biz böyle düşünüyoruz ve sizlere Dell XPS 15’i tanıtmak istiyoruz. İçerisinde eşsiz teknolojiler barındıran, donanım gücü ve harika tasarımıyla öne çıkan Dell XPS 15 kesinlikle muhteşem bir karne hediyesi olacaktır. Dell XPS 15; stabilitesi, inanılmaz görüntü kalitesi, yüksek ses performansı ve bitmek bilmeyen pil ömrüyle fark yaratan bir bilgisayar.

Karne dönemi için teknolojik hediye tavsiyeleri
 
Neden Seçtik?

Rehberimizde Dell XPS 15’e yer vermemizin çok fazla sebebi var. Öncelikle bu bilgisayarın eşsiz bir tasarıma sahip olduğunu belirtelim. İncecik alüminyum kasasında canavar gibi bir donanım barındıran bilgisayar bu güçlü donanımı ısınma sorunu olmadan çalıştırıyor. Sıcak yaz günlerinde bilgisayar başında olmayı sevenler için en büyük dert haline gelen ısınma sorunu, Dell XPS 15’te karşınıza çıkmıyor. Bunun dışında bilgisayarın ekranı bakmaya doyulmayacak kadar güzel. 4K Ultra HD ekran üzerinde film izlemek ve oyun oynamak bambaşka bir keyif haline geliyor.

Farklı Kılan Özellikler Neler?

Dell XPS 15’i farklı kılan özelliklerin başında özel mühendislik detaylarını bünyesinde barındıran eşsiz tasarım geliyor. Çok ince ve çok hafif bir bilgisayar olan Dell XPS 15, çantanıza atıp her yere götürebileceğiniz kadar zarif. Alüminyum kasa, alüminyum parçalar ve karbon fiber taban, bu bilgisayarın her ortamda serin çalışmasına yardımcı oluyor. Ekranı Corning Gorilla Glass 3 NBT cam ile korunan Dell XPS 15, çizilmelere ve darbelere dayanıklılık konusunda standart camlara 10 kat fark atıyor.

Karne dönemi için teknolojik hediye tavsiyeleri
Bilgisayarda bulunan 4K ekran, standart dizüstü bilgisayar ekranlarına oranla %100 daha parlak görüntüleri, Full HD’nin dört katı çözünürlükte sunuyor. Zengin, doygun ve çarpıcı renkler bu ekranda hemen kendini belli ediyor. 4K ekranın yüksek çözünürlüğü gözünüzü korkutmasın, bilgisayarda bulunan 4. Nesil Intel Core i7 işlemci, opsiyonel NVIDIA GeForce GT 750 ekran kartı ve SSD depolama birimi bilgisayarın performansını zirveye taşıyor. Bu denli güçlü donanımı bünyesinde barındırmasına rağmen Dell XPS 15 pil ömrü kısa bir bilgisayar değil. Dell XPS 15’i tam 11 saat kesintisiz kullanabiliyorsunuz.

Neden Almalısınız?

Yaz mevsiminin sıcak günlerinde bile serin çalışan, her yere taşıyabileceğiniz kadar hafif ve masaüstü bilgisayarlarla boy ölçüşebilecek kadar güçlü bir bilgisayar almak istiyorsanız Dell XPS 15’i kesinlikle tercih etmelisiniz. Yazımızın başında en harika karnelerin en harika bilgisayarları hak ettiğini belirtmiştik. Gerçekten harika bir karne hediyesi isteyenler, öğrenim dönemindeki başarılarını Dell XPS 15 ile taçlandırmalılar.