Kasım ayında PlayStation 3'de önemli bir sürpriz var!

Murat Halilbeyoğlu 29.10.2011 - 15:03
Her yer gizem dolu!
agamingsite.com adlı sitenin yazarlarından Harry Barnes'ın verdiği bir habere göre önümüzdeki ay PlayStation 3 ile ilgili büyük bir gelişme yaşanacak. Barnes durumu haberinde şöyle anlatıyor:

"Yeni Official PlayStation 3 dergimi aldığımda içerisine hızlıca bir göz gezdirdim ve tahmin ettiğim gibi içinde Uncharted 3'ün incelemesini falan gördüm. Ardından derginin başındaki Editör'ün Notu kısmını okumaya başladım. Yazıda klasik olarak bu sayıda neler olduğu, Uncharted 3'ün neden güzel olduğu hakkında birkaç şey anlatılmıştı . Fakat yazının sonuna ilginç bir not düşülmüştü."

Barnes'ın aktardığına göre yazının sonuna bu gizemli konu ile alakalı editör tarafından şöyle bir not düşülmüş:

"Sizi temin ederim önümüzdeki ay (bu ay Uncharted 3 ne kadar önemliyse) tarihimizde aynı derecede öneme sahip bir olay gerçekleşecek. İçimde inanılmaz derecede bunu sizlere anlatma isteği var ancak gerçekten yapamam. Öte yandan 81. sayfaya bakarasnız gizli bir ipucunu görebilirsiniz. Çok heyecanlı."

Bu yazıyı okuduktan sonra 81. sayfayı çeviren Barnes'ın karşılaştığı şey ise aşağıdaki resimde yer alıyor. Siz ne dersiniz? Acaba önümüzdeki ay neler olacak PS3 dünyasında?

Kasım ayında PlayStation 3'de önemli bir sürpriz var!
 
Yorumlar 115
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kasım ayında PlayStation 3'de önemli bir sürpriz var!
İlginizi Çekebilir