Kaspersky'dan Vista'ya Koruma

Emre Gökberk 3.06.2010 - 12:31
Kaspersky'dan Vista'ya Koruma
Moskova merkezli yazılım güvenliği şirketi Kaspersky, Vista'ya ilk virüs korumasını getirdi. Anti-Virus 6.0 ve Internet Security 6.0 paketleri için bakım güncelleştirmesinin betasında Vista desteğini de ekleyen şirket çıkışından beri çeşitli güvenlik sorunları ile karşılaşan Vista için çeşitli kötü niyetli yazılımlar, spam, hacker saldırıları ve adware sorunlarına çözüm sunmayı hedefliyor.

Kullanıcı tabanından Vista'ya gösterilen ilgiye karşılık olarak onlara temiz bir geçiş sunmaya çalıştıklarını bildiren Kaspersky başkanı Steve Orenberg, kullanıcıların hangi işletim sistemini kullanırlarsa kullansınlar Kaspersky'ın hızlı tepki süresi ve korumasını arkalarında bulacaklarını ekledi.

Uzmanlar Vista alt yapısının aracı şirketlerin antivirüs gibi koruma yazılım geliştirmesine çok elverişli olmadığını belirtirken Kaspersky gibi şirketlerin, özellikle Microsoft'un da bu piyasaya girmesi ile fiyatlarını indirecek olan McAfee ve Symantec gibi şirketler ile yarışmakta zorlanacağı yorumunda bulunuyorlar. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaspersky'dan Vista'ya Koruma
İlginizi Çekebilir