Kaybedenler Kulübü Yolda'nın yeni afişi gün yüzüne çıkmış durumda

Furkan Güler 11.01.2018 - 09:31
Filmin afişi filme tam uymuş.

Kaybedenler Kulübü ile birlikte oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaşan yapımcılar, geride bıraktığımız aylarda yeni film için düğmeye basmışlardı. Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk'un radyo programından uyarlanan filmin devamının, 16 Mart 2018'de vizyona gireceği söyleniyor. Şimdi ise film için yeni bir afiş yayınlandı. İki karakterin gezi maceralarının anlatacak olan filmin afişi tam olarak filmi özetler nitelikte olmuş. Çekimlerinin hala devam ettiğini belirten yapımcılar filminde yine Nejat İşler'i başrolde göreceğiz.

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın yeni afişi yayınlandı

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın afişi yayınlandı

Çekimlerine Antalya'da başlanan yeni filmde, Kaan ve Mete'nin semt arkadaşları ile yaptıkları eğlenceli tatilin sonrasında, motorları ile İstanbul'a doğru yola koyulmaları anlatılacak. İkinci filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı belirtiliyor. Diğer bir yandan bir önceki filmde Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in yanında başrol olan Ahu Türkpençe'nin filmde olmayacağını belirtelim. Ancak Nefes filminden hatırladığımız Emre Yetim'in de kadroya katıldığı söyleniyor. Muhtemelen filmin İstanbul çekimleri sona saklanacaktır. Keza Anadolu'da geçen kısımların da Antalya çekimlerinden sonra çekileceği belirtiliyor. Bakalım ikinci film, ilk filmin başarısı devam ettirebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2018 11:37
kaybedenler kulübü tatilde,kaybedenler kulübü inek sağıyor ve kaybedenler kubülü elma topluyor serileri içinde heyecanlıyız
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2018 16:38
ben özellikle kaybedenler kulübü sınıfta kaldı ve kaybedenler kulübü dokuz doğuruyor için sabırsızlanıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaybedenler Kulübü Yolda'nın afişi yayınlandı
İlginizi Çekebilir