Kaze and the Wild Masks PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor

Özgür Deveci 25.07.2020 - 10:38
Vox Game Studio tarafından geliştirilen ve Soedesco tarafından yayınlanacak olan platform oyunu Kaze and the Wild Masks PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor.

Geliştirici Vox Game Studio ve yayıncı Soedesco, daha önce PC için doğrulanan platform oyunu Kaze and the Wild Masks'ın PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına da geleceğini duyurdu. Oyunun konsol sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Halihazırda geliştirme aşamasında olan oyunun demo sürümünü deneyim etmek istiyorsanız, buradan Microsoft Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

VOX Game Studio CEO'su Andrew Schaan oyunla ilgili “İlk geliştirme aşamalarından bu yana, oyunun her zaman bir konsol versiyonunu düşündük. Kaze and the Wild Masks'ta 90'ların klasik platform oyunları tarzında bir yolculuğa çıkıyoruz. Günümüz konsollarına hem nostaljik hem de modern görünümlü bir oyun getirmek için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Kaze and the Wild Masks PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor

Kaze and the Wild Masks PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor

Vox Game Studio tarafından geliştirilen ve Soedesco tarafından yayınlanacak olan platform oyunu Kaze and the Wild Masks PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'e geliyor. Oyunda Crystal Islands'ta 90'ların klasik platform oyunları tarzında bir yolculuğa çıkıyoruz. Kaze karakterini yöneteceğimiz oyunda, arkadaşımız Hogo'yu adalarda kaos yaratan bir lanetten kurtaracağız. Bunu yaparken Wild Masks'in güçlerini uyandırarak öfkeli canlı sebzelerle yüzleşeceğiz. Kaze ile bir kaplan gibi yırtıcı bir şekilde saldır, bir kartal gibi gökyüzünde süzül, bir kertenkele gibi hızla koş ve bir köpekbalığı gibi denize hükmet.

Özellikler

• Kaplan, kartal, kertenkele ve köpekbalığı güçlerini kazanmak için Wild Masks'in becerilerini serbest bırak

• 50'den fazla bonus seviyeyle birlikte 30'dan fazla seviyede Crystal Islands'ın sırlarını ortaya çıkar

• Her karesi elle çizilmiş yüksek kaliteli piksel animasyonları ile klasik platform oyunlarına dair çocukluk anılarını yeniden yaşa

• Tatmin edici bir şekilde akıcı ancak zorlayıcı bir platform oyununda ilerle

Oyunun net çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak bu yıl içerisinde piyasaya çıkacağı Steam sayfasında belirtildi. Oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu oynamayı istiyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaze and the Wild Masks PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir