Keanu Reeves Batman rolünde listelendi

Emir Özkayalar 5.05.2022 - 18:38
DC League of Super Pets’in resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide Keanu Reeves Batman karakterini seslendireceği açıklandı.

20 Mayıs’ta vizyona girecek olan DC League of Super Pets animasyon filminde Keanu Reeves da olacak. Dwayne “The Rock” Johnson Krypto Supedog’a, Kevin Hart Ace The Bat Hound’a, Vanessa Bayer PB’ye, Natasha Lyonne Merton McSnurtle’a, Diego Luna Chip’e, John Krasinski Superman’e ve Keanu Reeves Batman rolüne hayat verecek. Ayrıca Keanu Reeves bu sene çıkacak olan bir diğer DC animasyon filmi olan Caped Crusader’da da Batman’e hayat verecek.

Keanu Reeves Batman sesi olarak beğenildi

Keanu Reeves Batman rolünde listelendi

Çoğu kişinin Batman denilince aklına gelmeyecek olan Keanu Reeves ismi, sesiyle güzel bir iş çıkartmış gibi gözüküyor. Kendine has ses tonu çoğu izleyici tarafından Batman’e yakıştırılmış gözüküyor. Filmin ana odağı Justice League karakterleri olmayacak. Film Krypto ve Ace’in takımın başında olduğu ve kötü bir planı engellemeye çalıştıkları Justice League’in evcil hayvanlarını konu alıyor.

Animasyon olmayan filmlerde bu rollerin yukarıda sayılan isimlere verilmesi pek olası değil. Bu sebeple oyuncular animasyon filmlerinde kendi yorumlarını katabilecekleri alanlara sahip. Güzel bir çeşitlilik olacak. 

Öte yandan son çekilen Batman filmi DC için oldukça başarılı oldu. 2016 senesinde vizyona giren Suicide Squad filminden bu yana gişede başarı elde eden ikinci DC filmi oldu. Açılış haftasında 128 milyon dolar hasılat elde eden Batman, bu konuda artan bir grafik çizmeye devam ediyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2022 19:05
Keanu direk batman rolünde oynamalı o adı neyse şimdiki çöp Batman'ın yerine
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 20:53
128M, ne büyük para be
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 23:56
O buz dağının görünen yüzü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Keanu Reeves Batman rolünde listelendi
İlginizi Çekebilir