Keanu Reeves'ı John Wick dizisi The Continental'da görecek miyiz?

Ersin Kılıç 16.01.2018 - 15:52
John Wick dizisinden yeni haberler var

John Wick filmleri son dönemde çıkan en başarılı aksiyon filmleri arasında gösteriliyor. Ünlü oyuncu Keanu Reeves ile özdeşleşen karakterlerden biri olan John Wick'in hikayesi 3. film ile devam edecek. Tabi John Wick için yapımcıların farklı planları da olduğu açıklanmış ve son filmin yanı sıra bir dizi projesi de duyurulmuştu. Filmlerde de yer alan şirket ile yani The Continental ile aynı adı taşıyacak olan bu dizide, suikatçi birliğine ve bu birliğin işleyişine odaklanacak. Peki filmlerin yıldızı olan Keanu Reeves bu dizi projesinde yer alacak mı?

John Wick'in dizisi geliyor

Dizi ilk duyurulduğunda Keanu Reeves'ın John Wick karakteri ile dizide yer alacağı, hatta ilk bölümlerde aktif olarak rol oynayacağı belirtilmiş fakat kısa bir süre sonra bu durum yalanlanmıştı. Konuyla ilgili yeni bir açıklama ise dizinin yayınlanacağı Starz kanalının programlama sorumlusu Carmi Zlotnik'ten geldi. Dizinin bir noktasında John Wick karakterinin gözükebileceğini belirten Zlotnik "Bu konu hakkında kesinlikle konuşuyoruz ve John Wick'i dizinin bir parçası yapmak istiyoruz" açıklamasında bulunmuş.

Kısacası John Wick tıpkı Limitless dizisinde gözüken Bradley Cooper gibi bir role sahip olabilir. Açıkçası onun kadar yoğun olarak gözükmese de dizinin kilit karakterlerinden biri olacağını, en azından adının sık sık geçeceğini düşünüyorum. yayın tarihi belli olmayan dizi ile ilgili gelen bir diğer sevindirici haber ise koreografilerin film kadar başarılı olacağı yönünde.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2018 23:04
Continental güzel bir oluşum ordan iyi hikayeler çıkarabilirler. John Wİck'de arada gelip gözükür hoş olur ama hikayelerine güvenmiyorlarsa boşa çekmesinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 16.01.2018 18:17
Güzel haber bende dizide görmeyi bekliyordum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2018 16:31
limitlessi harcadılar,çok güzel başlamıştı,ama gel görki polisiyeye döndü dizi,benim için 2. bir orphan black olma yolundaydı 2. sezonu çıkmadan ipta edildi,bence oynamasın büyük filmleri dizi yapmaya çalıştıkları zaman hep patlıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Keanu Reeves, John Wick dizisinde yer alacak mı?
İlginizi Çekebilir