Kel'Thuzad Nexus'a geliyor!

Hakan Hervenik 22.08.2017 - 00:55
Heroes of the Storm'un çıkışının ilk gününden beri hayranların ısrarla istediği Kel'Thuzad, sonunda Nexus yolcusu.
Blizzard Entertainment'ın oyuncu dostu MOBA'sı Heroes of the Storm, sonunda çok istenen Kel'Thuzad'a kavuşuyor. Warcraft lore'una ait olan Kel'Thuzad, aynı zamanda The Lord of Naxxramas olarak da bilinir. Karakter hakkında daha fazla bilgi, 23 Ağustos'da gerçekleşecek olan Blizzard panelinde açıklanacak.

Karakteri kısa bir animasyon filmi ile duyuran Blizzard, bu sayede oyuna yeni eklenecek olan Death Knight Sonya, Dreadlord Jaina ve Crypt Queen Zagara kostümlerini de tanıtmış oldu.

Kel'Thuzad kimdir?

Cult of the Damned'in kurucusu ve Lich King'in en güçlü destekçilerinden olan Kel'Thuzad, Lordaeron'da binlerce kişiyi öldüren Plague'in yayılmasından sorumludur. Eskiden Kirin Tor üyesi bir insan büyücüyken Lich King'in etkisine kapılan Kel'Thuzad, Arthas tarafından öldürülür ve Lich olarak tekrar diriltilir. Arthas'ın Northrend'e gidişinden sonra Naxxramas'dan Scourge of Lordaeron'u kontrol eden karakter, yenilgisinden sonra Northrend'e gider. Warcraft III'de Undead hikayesinde gösterilen Kel'Thuzad, en son World of Warcarft'ın Naxxramas raidinde görünmüştür.

Aşağıdan yayınlanan "Obey the Call" isimli animasyon filmini izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 10:10
Oh beeeeeeeeeeeee nihayet
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 03:43
Hots şikayet ve kötü balans sistemi ile kendini tüketti , 4k maçıma da yazık oldu. 15 k maç atan arkadaşım 1 sene ban yedi...artık elim bile varmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kel'Thuzad Nexus'a geliyor!
İlginizi Çekebilir