Kena: Bridge of Spirits 2021 yılına ertelendi

Alparslan Gürlek 12.09.2020 - 12:17
Kena: Bridge of Spirits PlayStation 5 ve PC için ne yazık ki korona virüsü nedeniyle ertelenenler kervanına katıldı. Önümüzdeki yıl yayınlanacak.

İlk kez Haziran ayında Sony PlayStation 5 oyunlarının tanıtıldığı etkinlikte karşımıza çıkan Kena: Bridge of Spirits ne yazık ki ertelendi. Pandemi sürecinden nasibini alan oyunlar kervanına girerek 2021 yılında çıkacağı duyuruldu. Daha önce bir yazımızda COVID-19 yüzünden bu yıl kaç oyunun ertelendiğine dair istatistikler paylaşmıştık.

Kena: Bridge of Spirits ertelenen oyunlar kervanına katıldı

Kena: Bridge of Spirits "Ruh Rehberi" ana karakterimizin maceralarını konu alan bir macera-aksiyon oyunu. Duyuru fragmanındaki yerli figürleriyle ırkçılık konusunda hedef gösterilerek bunları kaldırmasının ardından, çağın bir diğer büyük sorunu korona virüsü salgını da oyunu etkiledi. İlk etapta bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen oyun ne yazık ki önümüzdeki yıla ertelendi.

Geliştirici Ember Lab, salgın nedeniyle evden çalışmanın geliştirme sürecini beklediklerinden daha fazla yavaşlattığını belirtti. "Bu nedenle, Kena: Bridge of Spirits'in yayınlanmasını Q1, 2021(2021'in ilk çeyreği)'e ertelemek için zor bir karar verdik" dedi. "Bu kararı hafife almadık, ancak bunun takımın oyunu ve iyiliği için en iyisi olduğunu düşünüyoruz. Bu zamanı oyuna hak ettiği cilayı yapmak ve vizyonumuzu ve beklentilerinizi karşılayan bir deneyim sunmak için kullanacağız."

Oyuna ismini veren karakterimiz Kena, kutsal bir dağ tapınağı aramak için terk edilmiş bir köye seyahat eden genç bir kadın. Oradayken, kaybolan unutulmuş topluluğun sırlarını keşfetmeye ve ihtişamını geri getirmek için Ruhlar Diyarı'nın gücünden yararlanmaya çalışır. Bu sırada ormanın her tarafına dağılmış ruhları keşfeder. Ayrıca her fırsatta çabalarını boşa çıkarmaya çalışan yozlaşmış ruhlarla mücadele edecek. Ancak oyun bir takım farklı macera ve mekanikleri de içinde barındırıyor.

Kena: Bridge of Spirits 2021 yılına ertelendi

Kena: Bridge of Spirits PC'de Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. Steam vs Epic rekabetini de ateşlediğini söyleyebiliriz. Oyun hakkında yayınladığımız "20 soruda Kena: Bridge of Spirits" yazımızı okuyarak derinlemesine bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca ekibin ve oyunun kendi internet sitesinden buraya tıklayarak daha fazla detaya ulaşabilirsiniz. COVID-19 pandemisi nedeniyle bu yıl duyurulan her üç oyundan bir tanesi de ne yazık ki ertelendi. Bu yüzden yeni erteleme haberleri artık bizi şaşırtmıyor, yalnızca üzüyor. İlgili yazımıza da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 21:40
Ps4 lük bir oyun olduğu için bence ps5 çıkışında değşlde sonra çıkaralım sonra ps4 te rahat aynı oyun olabilirdi ps5 e ne gerek vardı denmesin diye ertelenmiştir bukadar basit.
Geçsinler pandemi falan dün çıkmadı.Pandemi döneminden aylar sonra bu duyuru yapıldı yenimi akıllarına geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kena: Bridge of Spirits 2021 yılına ertelendi
İlginizi Çekebilir