Kena: Bridge of Spirits E3 2021 oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.06.2021 - 13:53
Grafikleriyle olduğu kadar farklı oynanış dinamikleriyle de dikkat çeken Kena: Bridge of Spirits için yeni bir video yayınlandı.

Kena: Bridge of Spirits yeni nesil için duyurulan ilk oyunlardan biri olmuş ve özellikle tatlı grafik tarzı, oynanış dinamikleriyle dikkat çekmişti. Bir süredir geliştirme aşamasında olan yapım için E3 2021 oynanış videosu da fuarın resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. Yaklaşık 4.5 dakika uzunluğunda olan bu videoda oyunun birçok dinamiğine yer verildiğini görüyoruz.

Kena: Bridge of Spirits E3 2021 oynanış videosu yayınlandı

Kena: Bridge of Spirits E3 2021 oynanış videosu yayınlandı

Oyunun çıkış tarihini göz önüne aldığımızda bu oynanış videosunun hemen hemen final build aşamasına dair olduğunu söyleyebiliriz.  Bu nedenle, oyunun son aşamada nasıl göründüğü hakkında size bir fikir verecektir.

Kena: Bridge of Spirits bir yolculuk hikayesinin yanı sıra keşif, bulmaca çözme ve tempolu dövüş dinamiklerini birleştirmeye çalışan bir oyun olacak. Oyuna da ismini veren kena isimli karakteri yöneteceğimiz yapımda asamız sayesinde birçok bulmacayı çözebileceğimiz gibi aksiyon anlarında da bitirici vuruşları yapabileceğiz. Rot adı verilen mini dostlarımız ise hem tavırları hem de bulmacaları çözme konusundaki yardımları ile oyunun kilit noktalarından birisi olacak. Oyunda ayrıca yeni özellikleri açma gibi dinamikler olacağı da belirtilmiş. 

Normalde geçtiğimiz yıl çıkması gereken fakat Covid-19 sebebiyle 24 Ağustos 2021'e ertelenen oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kena: Bridge of Spirits E3 2021 oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir