Kendi konsolunu yapan firma Mad Box marka tescilini geri çekti

Ahmet Özçilingir 29.04.2019 - 13:37
Mad Box marka tescili geri çekildi

Project Cars'ın geliştiricisi Slightly Mad Studios'un CEO'su Ian Bell, geçtiğimiz aylarda kendi oyun konsolunu geliştirmeye başladığını duyurmuştu. Hafif dalga konusu olan bu duyurunun ardından Ian Bell, twitter hesabından Mad Box adlı konsolun, tasarım görsellerini yayınlamış ve ciddi olduklarını ispatlamaya çalışmıştı.  Mad Box adı ile marka tescili de yapan firmanın bu isimle yaptığı marka tescilini geri çektiği ortaya çıktı. 

Kendi konsolunu yapan firma Mad Box marka tescilini geri çekti

PCGamesInsider.biz'in haberine göre, başka bir Fransız firma da Mad Box ismiyle marka tescili yaptı. Bu durum karışıklığa neden olacağı için Slightly Mad Studios'un tescili geri çektiği düşünülüyor. Ancak konu le ilgili kesin bir bilgi elde edilebilmiş değil. Slightly Mad, konsol macerasından vazgeçmiş, ya da konsolun adını değiştirme yoluna da gitmiş olabilir. 

Kendi twitter hesabından yaptığı açıklamalarla gündem olan Ian Bell, konsolun yapımı için çok büyük firmalarla iletişime geçtiğini, bir çok firmanın yatırım yapmak için sıraya girdiğini belirtmişti. Mad Box adlı 4K çözünürlük ve VR desteği de sunacak konsolun çıkış tarihi belli değil. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2019 10:23
çok zor tutunması. Bir kere çıkana kadar donanımm avantajı kalmayacak ki zaten işin az bir kısmı donanım. amd vb ile özel çalışmalar yapamayacak muhtemelen bu da maliyetin yüksek olacağını gösterir. E sony gibi elinde bir sürü stüdyo olan medyaya hakim biriyle nasıl yarışacaksın? Çok zor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2019 20:22
Alay edenler bir halt bilmeyenlerdir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2019 16:11
Umarım yalan olmaz. Sektöre taze kan lazım bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kendi konsolunu yapan firma, Mad Box marka tescilini geri çekti
İlginizi Çekebilir